Objavljeno 15.04.2020.

Kako iskoristiti ostatke uskrsne šunke za ukusne obroke

U mnogim obiteljima nakon proslave Uskrsa, ostaje previše ostataka hrane koja je već svima 'dosadila', a među njima je i šunka koju ne možete jesti danima.

Na sreću, kako bi se šunka pojela postoji bezbroj mogućnosti za pripremu raznovrsnih jela od kuhane šunke. Tako ćete na stol servirati nešto drugačije i iskoristiti šunku.

Šunku je jednostavno kombinirati s tjesteninom. Tjesteninu skuhajte, a na luku popržite šunku izrezanu na kockice, dodajte grašak i vrhnje za kuhanje. Kad se umak zgusne, sjedinite s tijestom.

Rižoto je također savršen izbor. Na laganoj vatri zagrijte ulje i dodajte rižu, nakon nekoliko minuta dodajte kuhanu šunku narezanu na kockice i grašak te zalijte povrtnim temeljcom. Kada je riža skuhan, servirajte s parmezanom.

Najjednostavniji obrok - omlet oplemenite s kuhanom šunkom i ostacima mladog luka.

Foto: freepik
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

gedagi2651 16.04.2020.:

Google sada plaća od 17000 do 22000 USD mjesečno za rad putem interneta od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije 2 mjeseca i zaradio sam 20544 dolara u prvom mjesecu na ovom poslu. Mogu reći da mi se život promijenio-potpuno na bolje! Provjeri što radim ..... Provjerite ovdje == ►► www.finance11.com

Komentiraj