Objavljeno 11.11.2019.

Čini se kako banana za doručak i nije najbolji izbor

Često za doručak jedemo voće jer ga smatramo zdravim rješenjem koje zahtijeva malo vremena za pripremu, ovisno kako ga jedemo.

I banana je jedan od standardnih izbora, a prema riječima prehrambenog stručnjaka Daryla Gioffrea voće nije najbolji izbor za doručak.

'Banane izgledaju kao savršena opcija da ih ujutro pokupimo i krenemo, ali same banane nisu najbolja opcija, jer imaju 25 posto šećera i umjereno su kisele', - ističe Darylan.

Iako banane pojačavaju energiju, same nisu dovoljne da nas drže do ručka, a kada ju jedete dobro ju je upariti sa zdravim mastima i začinima. Budući da su banane kisele mora se neutralizirati kiselina da se iskoriste prednosti kalija, vlakana i magnezija.

Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj