Mljac
Nezahtjevni recept za kruh bez kvasca
Ukoliko želite napraviti kruh, a nedostaje vam kvasac, nemojte odustati od kruha, nego pročitajte recept u nastavku i ispunite si želju.
Najmekanije kiflice koje možete napaviti
Sigurno ste se pitali kakav je to recept iza kojega se kriju najmekanije kiflice, pogotovo ukoliko su jednako mekane i drugi dan.
Poširana jaja za doručak imaju brojne prednosti
Kada vas netko pita koje bi to bile najzdravije namirnice koje bi mogli jesti za doručak sigurno pomislite na svježe voće, zobene pahuljice, jogurt ... ali jedna sasvim druga namirnica je najbolji odgovor i izbor.
Koja je bolja: Bijela riža ili smeđa riža?
Volite rižu i često ju jedete, a koju češće koristite - bijelu rižu ili smeđu rižu. Pitate li se ikada koja je po svojim svojstvima bolja za vaše zdravlje?
Muffini za Uskrs koji će oduševiti dekoracijom
Kada su u pitanju dekoracije uskrsnih poslastica imamo više mogućnosti, a muffini su idealan slatki zalogaj za neodoljive uskrsne dekoracije.
Otkrivamo kako kava uistinu djeluje na naš organizam!
Ako i vaša jutra ne mogu započeti dok ne popijete šalicu čarobnog napitka - prvu šalicu kave, onda će vas zanimati kako kava zapravo djeluje na vas.
Hrskavi gratinirani krumpir
Tanko narezani krumpir pečen u pećnici s kremastim umakom od češnjaka i preliven sirom te savršeno hrskavo zapečen, postat će vaše omiljeno jelo od krumpira.
Osnovne razlike između arabike i robuste
Iako na svijetu postoji više od sto vrsti kave, ljudi uglavnom konzumiraju samo dvije. Arabica i robusta dvije su vrste biljke kavovca čija se zrna koriste za pripremu opojnog tamnog napitka. One se odlično poklapaju u okusu i aromi pa ih je moguće miješati.
Trik uz koji je ljuštenje kuhanog jajeta jednostavno
Trikovi za kućanstvo koje pronalazimo na internetu, stvarno mijenjaju život na bolje. Jedan od super trikova je i ovaj koji otkriva kako do sada nismo znali ispravno očistiti kuhano jaje od ljuske.
Kivi s razlogom nosi naziv 'supervoće'
Kivi s pravom nosi naziv 'supervoća' jer sadrži mnogo vitamina, minerala i ostalih nutrijenata. Kivi obiluje kalcijem, željezom, magnezijem, fosforom i ostalim mineralima, ali i vitaminima A, C i B.