Objavljeno 29.11.2019.

Znate li koliko traje radni tjedan majki i koliko vremena imaju za sebe?

Zaposlene mame doslovno imaju dva posla, jedan je posao na koji svakog dana odlaze, a drugi je briga o djeci i kućanstvu. Uz sve to moraju biti produktivne i energične na poslu i dobre majke djeci.

Prosječna zaposlena majka ima radni tjedan od 98 sati. 

Istraživanje provedeno na 2.000 žena u Americi koje imaju djecu u dobi od 5 do 12 godina, otkriva kako ima dan započinje u 6:23 i završava u 20:31. To znači kako zaposlene mame provode 14 sati svakog dana obavljajući obveze i pri tome ne troše vrijeme na sebe.

Majke uspiju odvojiti 1 sat i sedam minuta za sebe dnevno.

Zaposlene majke se moraju odreći mnogih stvari u životu kako bi pronašle zdravu ravnotežu između posla, brige za obitelj i vremena za sebe.

Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj