Objavljeno 04.04.2019.

Žene koje u kasnijoj dobi postaju majke su bolje majke!

Prosječna starost majki stalno se povećava, a osobito u posljednjih nekoliko godina. Istraživanje koje je provedeno na Sveučilištu Aarhus otkriva kako su starije majke bolje u toj ulozi te da će njihova djeca imati manje socijalnih i emocionalnih poteškoća.

Manja je vjerojatnost da će starije majke grditi i kažnjavati svoje dijete dok ga odgajaju i to za njih predstavlja nekoliko prednosti.

Kada se procjenjuje rastuća dob žena za dob majke uzimaju se u obzir i fizičke i psihosocijalne prednosti i mane. Veća dob majke povezana je s povećanim psihosocijalnim blagostanjem tijekom trudnoće i ranih dana nakon rođenja djeteta.

Rezultati istraživanja pokazuju kako se prednosti za starije majke i njihovu djecu protežu sve do školske dobi djece, ali se smanjuju prije 15. godine.

I dok se starije majke suočavaju s većim rizikom od komplikacija tijekom trudnoće od mlađih majki, s druge strane starije majke bolje napreduju tijekom prvog dijela majčinstva, manje su zabrinute tijekom trudnoće i imaju pozitivan stav prema roditeljstvu i prema djeci.

Djeca sa starijim majkama imaju manje problema u ponašanju, socijalnim i emocionalnim problemima u dobi od 7 i 11 godina.

Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

donald moore 17.06.2019.:

Korist od pridruživanja iluminatima smatra se nečim povoljnim, profitabilnim i korisnim pojedincu. Ima brojne prednosti kao što je poboljšanje života osobe, poboljšanje njegovog zdravlja i dobrobiti. Ukratko, članovi uživaju i fizičke i nematerijalne koristi. Iluminati i novi svjetski poredak su vruća tema rasprave. nazvati ili WhatsApp +15802129052. ili pošaljite email na illuminatitemple783@gmail.com da biste vidjeli svjetlo.
Hail666

donald moore 17.06.2019.:

Korist od pridruživanja iluminatima smatra se nečim povoljnim, profitabilnim i korisnim pojedincu. Ima brojne prednosti kao što je poboljšanje života osobe, poboljšanje njegovog zdravlja i dobrobiti. Ukratko, članovi uživaju i fizičke i nematerijalne koristi. Iluminati i novi svjetski poredak su vruća tema rasprave. nazvati ili WhatsApp +2347059568707. ili pošaljite poruku na illuminatitemple28@gmail.com da biste vidjeli svjetlo.
Hail666

Scott 05.06.2019.:

Kako sam dobio moj zajam od Calvin Larry Lenders

Moje ime je Robin Scott iz Teksasa, SAD. Ja sam oženjen muškarac u ovom trenutku s troje djece i bio sam zaglavljen u financijskoj situaciji u veljači 2018. i morao sam refinancirati i platiti svoje račune. Pokušao sam tražiti kredite od raznih tvrtki za zajmove kako privatnih tako i korporativnih, ali nikad s uspjehom, a većina banaka je odbila moj kredit. Ali kako bi ga Bog imao, upoznao sam se s Calvin Larryjem Lenders u privatnom društvu s ograničenom odgovornošću s dioničkim kapitalom od prijatelja, a ja sam dobio sumu od 50.000,00 USD na dan 7. ožujka 2018. godine i danas sam vlasnik tvrtke i moja djeca su dobro ... Dakle, želim savjet svima koji trebaju kredit da ga brzo kontaktira putem e-maila na: calvinlarrylenders@gmail.com on ne zna da radim ovo, ali molim se da ga Bog blagoslovi za dobre stvari koje je radio u mom životu. Hvala ..

EMAIL VIA: calvinlarrylenders@gmail.com

Donald Rodgers 17.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova.
Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: (illuminatialter666@hotmail.com)
ili putem agenta whats-app kroz ovaj kontakt:
+33751412396.

Gonzalez Andres 12.05.2019.:

Zdravo,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj