Objavljeno 05.01.2020.

Žena rodila identične 'spontane trojke'

Annmarie Byrne-Ryan i David Ryan su novopečeni roditelji trojki, i to ne bilo kojih, već identičnih trojki koje se opisuju kao 'nevjerojatna pojava' jednom u milijun slučajeva.

Šansa za rođenje troje identične djece je jedan u milijun, navodi ravnatelj bolnice Rotunda u Dublinu u kojoj su ove bebe došle na svijet.

Roditeljima je bio šok kad su saznali kako će dobiti trojke, a još veći kad su otkrili da su identične. Ove trojke se opisuju kao spontane trojke jer velika većina trudnoća s trostrukom trudnoćom je rezultat terapije plodnosti, a samo oko 10 posto trudnoća s trostrukom trudnoćom dogodi se spontano bez ikakvih lijekova ili intervencija.

Trojicu dječaka roditelji su nazvali imena Kyle, Max i Zach.

David iz prijašnje veze ima sina Jordana, a Annmarie kćer Shaunu. Oboje imaju već 18 godina pa će svojim roditeljima moći pomoći oko trojki. David i Annmarie imaju i dvogodišnjeg sina Masona.

Foto: rte.ie, pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Pamela Bucks 11.01.2020.:

uspio sam dobiti svog muža uz pomoć pravopisnog liječnika zvanog dr. Ajayi kad sam otkrio da ga je očarala druga žena, bio sam vrlo sretan što sam stupio u kontakt s vračarom pravopisa jer je on razlog što sam uspio osvojiti svog muža natrag i sada živimo u miru. kontaktirajte dr. Ajayija za sve vaše čarolijske radove. Pomogao mi je da se vratim zauzmu, vjerujem da će vam pomoći u onome što vas muči. E-adresa: drajayi1990@gmail.com ili whatsapp: +2347084887094.

Marie Alice 05.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj