Objavljeno 27.01.2018.

Zahvala majke nepoznatoj ženi koja joj je pomogla da njezina kćer ode na WC

Majka Tiffany Miller je doživjela ljubaznost nepoznate žene u toaleta dok je svojoj trogodišnjoj kćeri objašnjavala kako mora ići na WC.

Status zahvale upućen ženi iz McDonald toaleta.

'Čula si me dok sam pregovarala sa svojom 3-godišnjakinjom kako treba ići na WC. Čula si me kako joj govorim da nas čeka duga vožnja kući i da mora ići na WC. Čula si kako mi ona govori da se plaši da će ju toalet zapljusnuti dok bude sjedila na njemu. Nisam je mogla uvjeriti kako ću blokirati senzor i da se to neće dogoditi. Obećala je kako će trpiti i neće piškiti u automobilu.

Zatim si ušla. Rekla si joj kako ćeš joj dati narukvicu ukoliko ode na WC za mamu. Podigla se i složila. Brzo sam ju stavila na toalet (prije nego se predomisli). Rekla si joj kako će je narukvica čekati vani na pultu. Okrenula sam se da vam zahvalim, ali već ste izašli. Vani nas je čekala narukvica i snickers čokoladica.

Oči su joj svjetlile dok je stavila narukvicu nakon korištenja toaleta. Sigurno smo stigli kući i ona trenutno čvrsto spava uz mene ... i još uvijek nosi narukvicu.

Hvala vam na ljubaznosti. Voljela bi da sam vam osobno zahvalila, ali možda ćete ovo vidjeti. Ukoliko ne, nadama se kako ću nadahnuti nekoga da bude ljubazan poput vas.

Zahvalna majka'


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj