Objavljeno 24.06.2020.

Velika je vjerojatnost da će vas mučiti nesanica u trudnoći

Kada zatrudnite, postoje određene stvari u životu koje u sljedećih devet mjeseci neće biti iste kako prije trudnoće. Imat ćete novu stvarnost.

Jedna od stvari koju možete očekivati je i susret s nesanicom koja pogađa čak 44,2 posto trudnica, pokazalo je istraživanje objavljeno u časopisu European Journal of Obstetrics and Gynecology.

Nesanicu karakteriziraju poteškoće u snu i spavanju pa čak i ako spavate ne osjećate se dovoljno odmorno kada se probudite. Nekoliko je razloga povezano s nesanicom tijekom trudnoće. Svi simptomi koji vas progone tijekom dana - bol u leđima, žgaravica, stalno piškenje, rast trbuha .. otežavaju ugodno spavanje noću.

Jedan od razloga može biti i pojava apneja u snu zbog čega se obavezno trebate savjetovati s liječnikom.

Na sreću promjene u načinu života mogu olakšati probleme s nesanicom. Meditacija i vježbanje pomažu da se smirite, a olakšati će vam i prava temperatura sobe, pravi jastuci i ugodna odjeća za spavanje.

Foto: freepik
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

milir 25.06.2020.:

[ Work At Home For USA ]
My friend’s step-mother makes $65/hour on the computer. She has been fired for seven months but last month her check was $8471 just working on the computer for a few hours.
Go On ☛­­L­­i­­f­­e­­s­­t­­y­­l­­e­­s­­R­­e­­v­­i­­e­­w­­.­­c­­o­­m

Komentiraj