Objavljeno 24.06.2019.

Samohrana majka posvojila dječaka, a zatim i djevojčicu kad je otkrila nevjerojatnu istinu

Samohrana majka Katie Page iz Kolorada otkrila je nevjerojatnu istinu o posvojenom dječaku i djevojčici. Katie je razvedena u ranim 30-im godinama prije nego je odlučila postati udomitelj 2016. godine.

Tijekom braka otkrila je probleme s neplodnošću, ali nije odustala od želje da postane majka.

Brinula se za četvero udomiteljske djece prije nego je upoznala dječaka Graysona koji je bio napušten u bolnici kojeg je službeno usvojila 25. svibnja 2017. godine.

Mjesec dana nakon što je usvojila Graysona, dobila je poziv o hitnom udomljenju djevojčice Hannah. Čim ju je vidjela, znala je kako i njoj želi pružiti dom zauvijek.

Katie je nakon upoznavanja Hannah primijetila kako ona i Graysona imaju isto ime biološke majke na bolničkoj narukvici. Uz to oboje djece bilo je izloženo metamfetaminima u maternici. 

Obavila je DNK test koji je potvrdio kako su Grayson i Hannah brat i sestra, a 28. prosinca 2018. godine službeno je usvojila i Hannah.


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

donald moore 04.07.2019.:

Korist od pridruživanja iluminatima smatra se nečim povoljnim, profitabilnim i korisnim pojedincu. Ima brojne prednosti kao što je poboljšanje života osobe, poboljšanje njegovog zdravlja i dobrobiti. Ukratko, članovi uživaju i fizičke i nematerijalne koristi. Iluminati i novi svjetski poredak su vruća tema rasprave. nazvati ili WhatsApp +15802129052. ili pošaljite email na illuminatitemple783@gmail.com da biste vidjeli svjetlo.
Hail666

Komentiraj