Objavljeno 05.12.2019.

Prvi lezbijski par koji je nosio dijete u obje utrobe

Britanski lezbijski par su prvi roditelji koju su nosili svoje dijete u obje maternice u postupku 'zajedničkog majčinstva'.

Jasmine Francis-Smith rodila je sina Otisa prije dva mjeseca koristeći jaje koje je implantirano IVF metodom nakon što ga je partnerica Donna Francis-Smith prvo inkubirala.

Liječenje koje nudi Londonska ženska klinika uključuje da jedan partner uloži i inkubira jaje, a drugi nakon toga nosi plod.

U klinici je više od 100 beba rođeno u lezbijskim obiteljima, ali ovaj postupak je otišao korak dalje - da su sudjelovala oba roditelja.

Foto: pexels, telegraph
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 08.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj
Popularno na blogu