Objavljeno 02.08.2018.

Predivne haljinice nastale na osnovu dječjih crteža

Majka troje djece jednog je dana došla na jedinstvenu ideju, od crteža sve djece napraviti dječje odjevne komade. Prva haljina bila je na osnovu crteža njezine kćeri, koja je oduševila sve njezine prijateljice.

Jamiee Newberry naišla je na lavinu pozitivnih komentara na osnovu prve sašivene haljine, te je odlučila osnovati firmu koja se zove 'Picture this'. Jamiee zajedno sa svojim asistentima za sada šije samo haljine s printovima na osnovu crteža djece. Kako je potražnja vrlo velika Jamiee je najavila i proširenje kolekcije.

Kako bi haljinica bila dostupna svima koji žele imati nešto unikatno od svog djeteta sve što roditelji trebaju je isprintati fotografiju oblika haljinice, dati svom djetetu da ju ukrasi zatim crtež skenirati i poslati mailom ili poštom na adresu firme i za dva tjedna unikatna haljinica stiže na kućnu adresu.

Kako je ovo dostupno samo u Americi, dajemo vam prostor i novu ideju kako napraviti nešto kreativno i sigurni smo kako će i kod nas naići na veliko oduševljenje roditelja.

Foto: picturethisclothing.com
M.D.

Povezani sadržajKomentiraj