Objavljeno 17.07.2019.

Ponudila se biti surogat majka i rodila dijete bratu

Chapelle Cooper odlučila je biti surogat majka svom bratu Scottu Stephensonu i njegovom partneru Michaelu Smithu, koji su od 2017. godine tragali za idealnom surogat majkom.

Shvatili su kako potraga i neće biti tako laka, a onda im je sve olakšala Chapelle kad se ponudila da preuzme tu važnu ulogu.

Novopečena tetka na svijet je donijela zdravu djevojčicu Harper Elizabeth.


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj