Objavljeno 28.11.2019.

Otkrila super trik za božićni shopping s djecom

Kristina Watts podijelila je sa svima svoj super 'recept ' za božićni shopping s djetetom bez stresa, kako bi prolazak pokraj igračaka prošao bez suza i histerije.

Kristina jednostavno slika svoju djevojčicu Emmie pored svake igračke koju ona želi. I onda joj kaže kako će slike poslati Djedu Božićnjaku, kako bi on znao koje su njezine želje.

Kristina napominje, kako je kod ovog trika najbolje to što izbjegnete suze, a dijete zaboravi na sve što je vidjelo za nekoliko minuta.


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice prije 2 dana:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj