Objavljeno 11.11.2019.

Odlučili djeci zabraniti tehnologiju i ovo se dogodilo!

Molly DeFrank majka je i blogerica koja je svojoj djeci odlučila ukinuti korištenje tehnologije i gledanje u ekrane, a fotografijom je pokazala kako je to utjecalo na njezinu djecu nakon nekoliko mjeseci.

'Nismo iscenirali ovu fotografiju', rečenica je kojom Molly započinje opis fotke.

'Prije nekoliko mjeseci zabranili smo gledanje u ekrane našoj djeci. Zašto? Zato što su se moja dragocjena djeca ponašala kao demoni. 

Dozvolili smo im 'ekrane' sat vremena dnevno, ali ipak oni su očito isključili njihovu kreativnost, izazvali nezadovoljstvo, svađu i prenemaganje. Nisam bila za to. Pa smo ekrane isključili, doslovno. Djeca su prigovarala minutu i otišla dalje. Nisam mogla vjerovati kako je to lako prošlo. Ozbiljno, bilo je kao da sam dobila svoju djeca nazad.

Naravno, tehnologija može biti korisna na pravom mjestu... ali nakon brze procjene ponašanja moje djece, znala sam da nam je potrebno ukidanje tehnologije.

Prije nekoliko subota, moja djeca su se probudila jedno po jedno i vidjela mog muža i mene kako čitamo u krevetu. Uzeli su svoje knjige i pridružili nam se. U restoran nose knjige umjesto iPada. Moja kćer je napredovala pet razina u čitanju u sedam mjeseci.
'
Ne mogu dovoljno preporučiti ukidanje ekrana. Jeste li probali? Što se dogodilo?'


Foto: facebook, instagram
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj