Objavljeno 24.01.2018.

Ne zamara se oko vraćanja tijela u formu prije porod i poručuje: 'Vaša vrijednost je BEZMJERNA'

Fitness-guru Ashlie Molstad je na Facebook stranici 'Foodie Girl Fitness' objavila status u kojem ističe zašto se ne zamara oko toga da vrati svoje tijelo u formu u kojoj je bilo prije nego je rodila kćer.

'Imam jake noge koje me mogu nositi gdje god moram ići, odvele su me u preko nekoliko završenih maratona, plesale kao lude na mojim omiljenim zabavama i plivale u oceanu pod suncem dok sam putovala po svijetu.

Moj trbuh je možda mekan, ali bio je dom mojoj kćeri za njezinih prvih 9 mjeseci. To je mjesto na kojem su nastali najdublji osmjesi. I samo zato što je mekan, ne znači kako nije jak. Drži me, štiti leđa i prenosi me kroz pokret koje izaberem.

Moje ruke su mi dopustile da grlim meni najdraže osobe na ovom planetu, prenose ozbiljne stvari (...).

Moje lice ima ožiljke, ali moja koža nije jedina koja određuje moju ljepotu.

Strije pokrivaju dijelove tijela, ali ti su dijelovi veliki dio mene - i ako se mene pita te munje na tijelu me podsjećaju da sam snaga prirode.

Možda ne mogu obući svoje traperice od prošle godine, no ipak su mi tajice ugodniji. I mogu ih nositi s osmijehom.

Nikada nemojte zaboraviti kako vaša vrijednost nije u opsegu bedara, mekoći trbuha, strijama na tijelu ... Vaša vrijednost je BEZMJERNA. Ne morate mijenjati svoje tijelo, samo trebate promijeniti svoje misli.'


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj