Objavljeno 24.10.2020.

Ne tjerajte djecu koja se noću ušuljaju u krevet, jer to za njih ima dugoročne prednosti!

Djeca koja se noću ušuljaju roditeljima u krevet kako bi zajedno s njima spavala će vjerojatnije biti inteligentne, sigurne i samouvjerene odrasle osobe.

Stoga roditelji, kada vam se dijete sljedeći put ušulja usred noći u krevet, pustite ga jer bi mu to moglo pomoći da postigne uspjeh u životu.

Istraživanje je pokazalo kako su mališani i djeca koja su sposobna ustati iz vlastitog kreveta usred noći i ući u krevet kod roditelja, dobila više ocjene na testovima tijekom prvih godina školovanja.

Otkriveno je i kako djeca koja zajedno spavaju imaju veće zadovoljstvo životom kako odrastaju i često se osjećaju sigurnije u svojim vezama - a to posebno vrijedi za dječake.

Foto: freepik
A.Đ.H.

Povezani sadržajKomentari:

yohipek 455 27.10.2020.:

I­m­ m­a­k­i­n­g­ o­v­e­r­ $13k­ a­ m­o­n­t­h­ w­o­r­k­i­n­g­ p­a­r­t­ t­i­m­e­. i­ k­e­p­t­ h­e­a­r­i­n­g­ o­t­h­e­r­ p­e­o­p­l­e­ t­e­l­l­ m­e­ h­o­w­ m­u­c­h­ m­o­n­e­y­ t­h­e­y­ c­a­n­ m­a­k­e­ o­n­l­i­n­e­ s­o­ i­ d­e­c­i­d­e­d­ t­o­ l­o­o­k­ i­n­t­o­ i­t­. w­e­l­l­, i­t­ w­a­s­ a­l­l­ t­r­u­e­ a­n­d­ h­a­s­ t­o­t­a­l­l­y­ c­h­a­n­g­e­d­ m­y­ l­i­f­e­. t­h­i­s­ i­s­ w­h­a­t­ i­ d­o­. <(")

Copy Here.........>> Www.Paydaykit.com

Komentiraj
Popularno na blogu