Objavljeno 30.05.2019.

Najmanja beba na svijetu koja je ikada preživjela, napustila bolnicu

Djevojčica po imenu Saybie rođena u najvećem rodilištu u Kaliforniji 'Sharp Mary Birch' prošle godine u prosincu, nakon pet mjeseci borbe za život na odjelu intenzivne njege, puštena je kući.

Saybie je pri rođenu težila samo 245 grama, a bolnicu je napustila kao zdrava djevojčica teška 2 i pol kilograma. Djevojčica je rođena hitnim carskim rezom nakon 23 tjedna i 3 dana trudnoće.

Smatra se kako je upravo Saybie najmanje preživjelo novorođenče na svijetu.


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Scott 05.06.2019.:

Kako sam dobio moj zajam od Calvin Larry Lenders

Moje ime je Robin Scott iz Teksasa, SAD. Ja sam oženjen muškarac u ovom trenutku s troje djece i bio sam zaglavljen u financijskoj situaciji u veljači 2018. i morao sam refinancirati i platiti svoje račune. Pokušao sam tražiti kredite od raznih kreditnih tvrtki, kako privatnih tako i korporativnih, ali nikada s uspjehom, a većina banaka odbila je moje priznanje. Ali kako bi ga Bog imao, upoznali su me s Calvinom Larryjem, zajmodavcem s ograničenom odgovornošću s dioničkim kapitalom prijatelja, a ja sam 7. ožujka 2018. dobio kredit od 50.000,00 USD, a danas sam vlasnik tvrtke i moja djeca su dobro radim ... Zato želim savjetovati bilo koga kome je potreban zajam da ga brzo kontaktira putem e-pošte na: calvinlarrylenders@gmail.com on ne zna da radim ovo, ali se molim da ga Bog blagoslovi za dobro što je učinio u mom životu. Hvala..

EMAIL VIA: calvinlarrylenders@gmail.com

Komentiraj