Objavljeno 14.05.2019.

Na zagrebačkom Rebru uspješno razdvojene sijamske blizanke

Četveromjesečne sijamske blizanke Valentina i Kristina rođenje sredinom siječnja podvrgnute su jednom od najsloženijih zahvata na Rebru.

Nakon 15-satne operacije i 14 liječnika i isto toliko ostalog osoblja, Valentina i Kristina više nisu sijamske blizanke.

Sestre se oporavljaju na zagrebačkom Rebru i više nisu životno ugrožene. Njihov je život do operacije bio u opasnosti, jedna je blizanka imala visok tlak, a druga nije mogla mokriti.

Valentina i Kristina su i prerano rođene, a bile su spojene i jetrom i crijevima. Operacija je izvedena u subotu i počela je u 9 ujutro.

'Sreća je bila što su bebe imale neovisnu krvnu opskrbu jetre, što nam je omogućilo dobar ishod i da niti jedna od blizanki ne pretrpi štetu.' - ističe dr. Mikulić.

Foto: jutarnji
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Gonzalez Andres 23.05.2019.:

Pozdrav,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom interventnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem ove e-pošte: gonzalezandresloan@gmail.com

Donald Rodgers 18.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova. Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: joinilluminati66@gmail.com ili putem agenta whats-app kroz ovaj kontakt: +33751412396.

Komentiraj