Objavljeno 04.03.2019.

Muškarci koji ne shvaćaju - ovo je razlog zašto su vam žene mrzovoljne

Žena i majka Laura Mazza koja vodi blog 'Mum on the run' je nedavno objavila status na Facebooku kojeg bi trebao pročitati svaki muškarac koji smatra kako se žena ne umori kod kuće i kako joj on ne treba oko ničega pomoći.

'Pitaš se zašto ti je partnerica malo nervozan u zadnje vrijeme?

Pitaš se zašto kad dodirneš svoju ženu kasno noću ona se ne okreće ili te gleda kao da si odvjetnik George Pella (kardinal koji je osuđen za spolno zlostavljene djece).

Nije to zato što je dlakava kao jeti ili nije zainteresirana za seks.
Oh, suprotno tome prijatelju - baš suprotno. Mi žene, mi to volimo.

Ne, to nije zato što je iscrpljena. Ali znam da ti to znaš... Znam da si to čuo od nje milijun puta, ali ja ću ti opet reći, zašto je tako iscrpljena i što misli kad kaže tvojoj djeci 'ne dušo' mama ti ne može pročitati još 5 knjiga jer mama mora ići objesiti odjeću inače nitko neće imati čisto rublje! 

Zato što je njezin mentalni teret veći od tvoje hrpe posuđa za pranje ... i uz to, ima i još puno čišćenja za obaviti.

Svaki dan i svaku noć.

Prije nego što odlučiš da je dodirneš po ramenu jer se tvoj penis probudio u hlačama, zapitaj se ... Jesam li joj danas što pomogao?
Ili sam pojeo večeru i nestao u WC na pet sati čim sam završio i propustio skloniti posuđe?
Ili sam se durio kao dijete jer sam danas imao posla i napravit ću glupi posao da me više ne pita?
Zato što si prilično siguran da je to razlog zašto je poludjela na tebe.


Zato što su doktorski termini, zubari, plaćanje računa, kupovina poklona, školski sastanci, druženja, i rad - umorila sam se sastavljajući ovu listu,  nedovoljan teret za nju, pa ona mora i kuhati večeru i onda počistiti nakon toga.  A taj zahod o kojem pričaš? Pogodi tko ga pere? 

Zašto onda ne traži pomoć? 

Jer, prijatelju, ona te to ne bi trebala pitati, niti bilo koga u prokletoj kući.

Da li ti živiš ovdje? Jedeš li s tog tanjura? Dakle, to je i tvoj posao. Ona te ne treba podsjećati, reći ti, ili ti dati popis, jer si ti odrasla osoba koja živi u kući ... zajedno s njom! I njoj nitko ne daje liste, jer od kako sam zadnji put provjerila, s ili bez naočala, svi možemo vidjeti nered. Zašto bi onda samo jedno od nas trebalo biti zabrinuto dok drugo može hodati preko nereda kao da ide u lov na medvjede?

Ponovi ovo sa mnom, jako sporo ako tvoja žena radi više ne znači kako ti moraš raditi manje.

I kada osjetiš potrebu da sjedneš kad je u kući nered, bori se, bori se protiv toga jako, jer inače ćeš se boriti za svoju vezu, a vani postoji još puno drugih koji mogu kontrolirati svoja crijeva dok ne završe s čišćenjem stola poslije večere.'


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj