Objavljeno prije 5 dana

Mamina ideja za prvi rođendan iznenadila kći za 18.

Majka Kim Chastain je imala super ideju koju je realizirala za prvi rođendan svoje kćeri Gracie, koja je nedavno proslavila 18. rođendan.

Kim je za prvi Gracien rođendan razmišljala što pokloniti jednogodišnjem djetetu koje ima sve što mu treba i dosjetila se jedne super stvari. Sve što je Gracie dobila o obitelji i prijatelja, majka je stavila u vremensku kapsulu koju je čuvala do 18. rođendana kćeri.

Vremenska kapsula je sve ove godine bila skrivena u tajnosti, a Gracie ju je otvorila na svoj 18. rođendan. Kutija je bila ispunjena uspomenama, nakitom, novcem, poklonima i porukama voljenih osoba, od kojih su neki do sad i preminuli.


Foto: facebook
A.Đ.

Komentari:

oqccav241 prije 2 dana:

Lako zaradim 4.000 do 7.000 eura svaki tjedan radeći jednostavne poslove kod kuće. Prošli mjesec sam od ovog posla zaradio 26495 eura. Sa neverovatnim je i lakim za rad i redovnim prihodima od toga. Predlažem vam da se svi trenutno pridružite ovom poslu kao honorarni A i zaradite više od prihoda sa punim radnim vremenom ako slijedite ovu vezu. .......... >>>>>>>>> www.todayjobs7.com

Komentiraj