Objavljeno 22.01.2020.

Majke i očevi priznaju kako je danas roditeljstvo teže nego ikada!

Nema sumnje kako je roditeljstvo danas puno drugačije on onoga prije 20 ili 30 godina. Danas su roditelji suočeni s brojnim 'problemima' koji prije nisu postojali.

Kako ograničiti djetetu vrijeme provedeno ispred ekrana, kada djetetu dati telefon i kako ga zaštititi od prijetnji na internetu. Današnji se roditelji susreću s pitanjima na koje odgovor ne znaju ni oni koji su bili roditelji prije 30-ak godina.

Da li je danas teže biti roditelj nego u vremenu kad smo odrastali? Odgovor je da. I to smatra 88 posto mladih majki i očeva.

Prema istraživanju provedenom na 2.000 roditelja iz Kanada i Amerike, glavni razlozi zbog kojeg je roditeljstvo teže su: društvene mreže, dva roditelja koja rade, emocionalna disfunkcija, vršnjačko nasilje i nasilje u školama. Ovi problemi definiraju se kao 'roditeljsko izgaranje'.

40 posto roditelja je priznalo kako roditeljsko izgaranje 'značajno' utječe na njihovu kvalitetu života, a 49 posto kako 'pomalo' utječe.

Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

SABRINA 27.01.2020.:

Želim koristiti ovaj medij da zahvalim dr. ODION-u što mi je pomogao da se vratim mužu nakon što je mene i djecu ostavio na patnji 5 mjeseci. Kad je otišao, rekao mi je da me više ne voli i pronašao je još jedna žena koju je volio. Svakodnevno plačem jer ga toliko volim i odlučim otići na mrežu po pomoć kad sam vidio damski post o tome kako dr. ODION pomaže da joj se vrati muž koji se razveo od nje i ja samo kažem Sam sebi dopustite da isprobam ovog dr. ODION-a, i zaista je on predivan, pomogne mi da se vratim mužu u roku od tri dana, a muž mi se vrati i obeća da će me zauvijek voljeti i moliti me za bol koju me koštao. Zauvijek ću vam biti zahvalan dr. ODION i neću prestati objavljivati vaše ime na internetu kako bi vas ljudi vidjeli jer ste tako sjajni. kontaktirajte ga putem svoje e-pošte; (drodion60@yandex.com) ili ga možete i pročitati na +2349060503921. a on će također spasiti vašu vezu i vaš brak. još jednom hvala dr. ODION

Komentiraj