Objavljeno 11.02.2019.

Majka otkrila što joj je pomoglo da strije izblijede

Mama Chantelle Clarke je nakon rođenja kćeri na svom trbuhu prepunom strija pokušala s nanošenjem vlastitog mlijeka koje izdaja i kako kaže pomoglo joj je da strije budu manje vidljive.

Ovo je njezina poruka svim majkama:

'Radila sam mali eksperiment zadnjih 2 tjedana. Stavljala sam izdojeno mlijeko na jednu stranu trbuha. Ne mogu vjerovati koja razlika!! Za sve majke koje doje, stavite malo mlijeka na ožiljke od strija (za mame koje pitaju) trljam mlijeko u ožiljke dok dojim. Pustim da se osuši i obučem se. Stavljala sam ga svaki put kad sam dojila. Radim to već oko 3 tjedana. Moja beba je sada stara 2 mjeseca. Primijetila sam veliku razliku, ne samo u boji strija, već i u njihovoj dubini. Objavila sam ovo nakon što me mama uvjerila da to podijelim s drugim mamama. Ne mogu vam obećati da će biti 100 posto uspješno za sve, ali definitivno pomaže. Znam da mnogi ljudi misle da je ovo lažno, ali iskreno nije. 

Sad sam na šestom danu od početka nanošenja mlijeka na drugu stranu mog trbuha. Strije su iz tamno crvenih prešle u svjetlo crvene. I sve su svjetlije na rubovima. Kao što sam rekla prije nije samo razlika u boji nevjerojatna, nego pomaže i kod dubine ožiljaka. Ne pokušavam prevariti nikoga ili dobiti 'sviđa mi se' i dijeljenja. Stvarno samo pokušavam obavijestiti druge mame. Nema ništa loše u strijama, ali lijepo je znati da od nečeg mogu brže izblijediti.'


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj