Objavljeno 04.02.2018.

Majka na letu sama s dvije bebe doživjela veliku solidarnost nepoznate žene

99 posto putnika aviona voli izbjeći (ukoliko može) kontakt s putnicima koji imaju malu djecu. Samo što većina njih ne razmišlja o problemima koje ti putnici imaju.

Putnica Mackenzie Murphy je na svome letu zabilježila dobro djelo jedne žene prema drugoj, koja je sama putovala s dvije bebe.

'Jučer je jedna žena na mom letu došla s dvije bebe, vjerojatno mlađe od 6 mjeseci, nisam sigurna u dob. Bio je popunjen let... Radnik na vratima je majci uzeo sjedalicu i rekao kako će morati držati svoje obje bebe budući da nisu bile dovoljno stare da sjede same u sjedalu. Kada se majka smjestila, stjuardesa joj je rekla kako ne može držati obje beba sama i da će morati napustiti let. Majka koja je sjedila ispred mene, s dopuštenjem majke, dobrovoljno je izrazila želju držati jednu njezinu bebu za vrijeme leta. To je trebao biti brz let od 45 minuta. No, završilo smo čekajući na pisti 2 i pol sata. Bez prigovora ova je žena hranila tuđe dijete. Njezina je kći počela plakati. A majka joj je mirno objasnila kako je 'naš posao pomagati drugim ljudima'. Zatim je nastavila držati mališana, pjevati mu, a on je onda zaspao i bio miran tijekom cijelog leta. Moralna poruka ove priče je kada vidite da ljudi trebaju pomoć, učinite pravu stvar i pomozite im.'


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj