Objavljeno 11.10.2020.

Kako se dijete osjeća zbog razvoda roditelja...

Razvod roditelja je za djecu posebno stresan, zbunjujuć i tužan period života. Mogu osjećati bijes zbog pomisli kako gube roditelje iako ih uvjeravate kako će ih i dalje voljeti oba roditelja.

Djeca koja prolaze kroz razvod roditelja imaju osjećaj kako gube obitelj i nisu sigurno kako će ona izgledati pa im morate pokazati djelima. Najvažnije je prema djetetu se odnositi sa strpljenjem i razumijevanjem.

Dijete ima mnoge želje, a posebno kada se roditelji razvode. Najvažnije je da oba roditelja budu uključena u djetetov život. Kada je jedan roditelj u poziciji da dijete viđa samo u određene dane i prigode, važno je da ga svakodnevno zove kako bi dijete osjećalo da je njihov odnos kontinuiran i neprekinut.

Za djecu je od velike važnosti da se roditelji ne svađaju i da rade na svom što boljem odnosu. Djeca ne smiju čuti kako jedan roditelj loše govori o drugom, ne smiju čuti svađe jer će misliti kako su nešto loše učinili.

Dijete voli oba roditelja, a na razvedenim supružnicima koji ostaju roditelji je da poštuju ljubav svog djeteta prema drugom roditelju. Potrudite se zaštiti svoje dijete od međusobnih napetosti, svađa i sukoba.

I dok je najveći cilj svakog roditelja zaštiti svoje dijete 'od svijeta', kada je razvod u pitanju ponekada moraju zaštiti svoje dijete i 'od sebe'.

Foto: freepik
A.Đ.H.

Povezani sadržajKomentari:

bexeb prije 4 dana:

Google is now paying $99 to $140 per hour for doing work online work from home. Last paycheck of me said that $18537 from this easy and simple job. Its amazing and earns are awesome. No boss, full time freedom and earnings are in front of you. This job is just awesome. Every person can makes income online with google easily...., >>> https://bit.ly/357e5Ds

olavia 14.10.2020.:

★My last month paycheck was for 1500 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour.Go to this site home media tech tab for more details thanks you URL click....www.hitsalary.com.

vojatoj 12.10.2020.:

[ USA PEOPLE COME HERE ONLY ]
★Single Mom With 4 Kids Lost Her Job But Was Able To Stay On Top By Banking Continuously 1500 Dollars Per Week With An Online Work She Found Over The Internet…

Check The Details HERE…... WWW.JOBS35.COM

Komentiraj
Popularno na blogu