Objavljeno 20.07.2020.

Kako je baka 'postala' gestacijski nositelj svoje unuke

Od kada su se 2016. godine vjenčali, Breanna Lockwood i njezin suprug Aaron pokušavaju zasnovati obitelj. Nažalost, nakon nekoliko godina pokušaja, par je saznao kako je njihova najbolja šansa surogat majka.

Godinama su pokušali prirodno začeti i putem in vitro oplodnje, prošli su nekoliko pobačaja i nisu odustali od svoje želje za djetetom.

Kada im je liječnik savjetovao da razmisle o surogat majci, Breannina 51-godišnja majka Julie Loving se ponudila da bude gestacijski nositelj.

Majka joj je više puta govorila da želi biti njihov gestacijski nositelj, ali ona nije mislila kako je to moguće s obzirom na njezinu dob.


Iako ima 51. godinu, Julie je aktivna maratonka. Nakon što je posjetila pet specijalista i ginekologa za visoko rizične trudnoće, medicinski nalazi su pokazali kako je u boljoj formi od većine 30-godišnjakinja.

Neposredno prije početka pandemije, Julie je zatrudnjela te ima zdravu trudnoću i punu podršku kćeri i zeta. Par očekuje djevojčicu koja na svijet treba doći u studenom.

Foto: instagram
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

jifov12 24.07.2020.:

I AM Making a Good Salary from Home $6580-$7065/week , which is amazing, under a year ago I was jobless in a horrible economy. I thank God every day I was blessed with these instructions and now it's my duty to pay it forward and share it with Everyone. go to home media tech tab for more detail reinforce your heart........... :*
☟☟☟☟ COPY THIS WEBSITE ☟☟☟☟

HERE→→→→→ www.fox200.com

gotimab 22.07.2020.:

Make $6,000-$8,000 A Month Online With No Prior Experience Or Skills Required. Be Your Own Boss And for more info visit any tab this site Thanks a lot.
. ↓↓↓↓↓ ↓↓↓↓↓

COPY This Website....►►► www.lifestylesreview.com

KomentirajNajčitanije

Popularno na blogu