Objavljeno 22.05.2019.

Kad je najbolje reći drugima za trudnoću!?

Ostati u drugom stanju je zaista velika vijest pa stoga niti ne čudi činjenica kako buduće majke imaju želju svima otkriti novosti.

Teško je zadržati takvu tajnu za sebe, a većina majki će pričekati do 13-tog tjedna trudnoće jer se tada rizik od pobačaja smanjuje. Dok, zapravo nije pogrešno vijest podijeliti i prije, ako bi se suočile s gubitkom trudnoće, poželjeti ćete podršku obitelji i prijatelja.

Trebate uzeti u obzir kako se zdrave žene suočavaju s dosta nižom stopom pobačaja od majki koje su osjetljive na infekcije i bolesti koje mogu uzrokovati probleme u ranoj trudnoći.

Na kraju, na vama je odluka kada ćete reći ljudima kako ste trudni. Vaš će partner svakako prvi znati za veliku vijest pa bi bilo najbolje da samostalno odlučite kad ćete i kome reći.

Foto: pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Gonzalez Andres 23.05.2019.:

Pozdrav,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom interventnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem ove e-pošte: gonzalezandresloan@gmail.com

Komentiraj