Objavljeno 27.02.2020.

Jedan je otac na dirljiv način opisao majčinsku ljubav

William Battle nedavno je po drugi put postao otac i na Facebooku posvetio dirljivu poruku sinu Romanu i supruzi Lauren. Osim Romana, par ima i petogodišnjeg sina Kannona.

'9 mjeseci je tvoja majka bila sve što si znao.

Prije nego što sam te držao u naručju, majka te je održala i nikad te nije pustila. Prije nego što sam žrtvovao vrijeme za tebe, tvoja majka je rado žrtvovala svoje tijelo. Prije nego što sam te tješio kad si bio uzrujan, majka te je tješila otkucajem srca. Prije nego što sam te tješio kad si bio nemiran, majka te je tješila zvukom svog glasa. Prije nego što sam mogao učiniti bilo što za tebe, tvoja majka je dala sve za tebe. Tvoja majka je razlog zbog kojeg te danas držim. Prije nego što si mi bio sjaj u oku, bio si u srcu svoje majke. Tvoj život, tvoja sigurnost i tvoje postojanje ovise o njoj. Nešto što ja nikada neću moći biti.

Trebat će dugo vremena da shvatiš težinu, dubinu i nemjerljivu ljubavi tvoje majke prema tebi. Ali jednog dana, kad budeš imao svoju djecu, tada ćeš razumjeti ono što ja sada vidim tako jasno. Čvrsto ću te držati, ali ću držati tvoju majku jače, jer moja ljubav prema tebi raste što više razumijem ljubav majke.'


Foto: pexels, facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Susan Benson 06.03.2020.:

Pozdrav dame i gospodo.
Moje ime je Susan Benson, zajmodavac sam i također financijski savjetnik. Ako vam je potrebna financijska stabilnost, ja sam prava osoba za kontaktiranje, ne pozajmljujem samo novac, nekome dajem i financijske savjete. Moj glavni prioritet je vaša financijska stabilnost, slobodno mi pošaljite poruku i bit ću vam na usluzi 24 sata.

Ako vam je hitno potrebno financijsko pojačanje, ja sam prava osoba za kontakt, dajem sve vrste zajma, bilo da se radi o ličnom zajmu, komercijalnom zajmu ili trebate zajam iz bilo kojeg drugog razloga, savjetujem vam da kontaktirate moju firma putem adrese {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ili mi direktno pošaljite poruku na WhatsApp putem: +447903159998} i primite odgovor u trenu.

Moja firma je sveobuhvatna firma za finansijske usluge koja je posvećena tome da vam pomogne u poboljšanju dugoročnog financijskog uspjeha.

Značajke i korist;
✓ Možete podnijeti zahtjev za kredit bilo kad i bilo gdje.
✓ Možete posuditi od 1.000 do 20 miliona evra
✓ Primite zajam u roku od 24 sata.
✓ Značajna kamatna stopa od 3,0%
✓ Dobijate šansu za odabir datuma otplate, bilo tjedno, mjesečno ili godišnje u trajanju od 1-30 godina.
✓ Jednostavna internetska aplikacija.
✓ Personalizirane smjernice i stručnost.
√ Financijsko savjetovanje

Da li vam je toliko teško dobiti kredit od lokalnih banaka ili drugih finansijskih instituta? A zabrinuti ste da nećete moći dobiti kredit? ne brinite više, jer moja je kompanija pomogla brojnom broju pojedinaca i organizacija koji se suočavaju sa financijskim teškoćama u cijelom svijetu. Kada se prijavite za nas, prijavljujete se pouzdanoj kompaniji koja brine o vašim finansijskim potrebama. Vi ćete biti zbrinuti tokom celog procesa.

Za više informacija o našoj ponudi zajma, molimo pošaljite nam vaš zahtjev za kredit putem:
Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp: +447903159998

Što se tiče finansiranja, trenutno smo najbolja opcija. Ne grešite ako nas ignorišete, kontaktirajte nas odmah i započnite.

Mariano Vasquez 04.03.2020.:

sretan sam što danas ovdje dijelim svoje svjedočanstvo sa svijetom kojeg nikada ne zamišljam kako to radim, ali pun sam radosti i želim da im drugi pomognu. Po struci sam uredski sekretar, imam dvoje djece sa suprugom. Suprug me napustio i našu djecu bez ikakvog objašnjenja, upravo je napustio kuću i sljedeće što sam čuo da vidi drugu ženu, pokušao sam svim mogućim sredstvima da ga vratim kući, ali čudno se ponašao prema meni i čak zapostavio djecu. Bio sam frustriran i devastiran, tražio sam pomoć iz različitih uglova dok nisam vidio post o dr. Ajayi-u koji je doveo čaroliju. Kontaktirao sam vračara čarolije koji mi je rekao što da radim. Uvjeravao me da će baciti čaroliju i sve će biti dobro u roku od tri dana, ali bio sam sumnjičav, razmislio sam o tome prije nego što sam ga napokon kontaktirao, zajedno smo prošli postupak i na moje iznenađenje čarolija je radila i moj suprug vratio se kući i kleknuo da moli za oproštaj, ali prvo mu je bio poziv iznenađenja jer nismo razgovarali oko 6 mjeseci. Dr Ajayi je zaista čovjek njegovih riječi, ako imate problema u svojoj vezi ili bilo kojem aspektu svog života, obratite se čarobnjaku dr. Ajayi-u za trajno rješenje.

E-pošta: drajayi1990@gmail.com
WhatsApp broj: +2347084887094

Linda Mark 02.03.2020.:

JAK ZÍSKÁM SVÉ ÚVĚRY Z TÉTO VELKÉ SPOLEČNOSTI

Ahoj milí lidé, jsem Linda McDonaldová, v současné době žijící v Austinu v Texasu v USA. V současné době jsem vdovou se třemi dětmi a já jsem byl uvízl ve finanční situaci v dubnu 2018 a musel jsem refinancovat a platit účty. Snažil jsem se hledat půjčky od různých úvěrových společností soukromých i korporátních, ale nikdy s úspěchem, a většina bank odmítla můj úvěr, nedělejte plnou kořist tam, kde jsou ti, kteří jim říkají půjčovatelé vlastních peněz, všichni jsou podvodní, vše, co chtějí, je tvůj peníze a dobře od nich neslyšíte, udělali mi to dvakrát předtím, než jsem potkal pana Davida Wilsona nejzajímavější část je to, že moje půjčka byla převedena na mě do 74 hodin, takže vám doporučím kontaktovat pana Davida, pokud máte zájem získat úvěr a jste si jisti, že mu můžete splácet včas, můžete ho kontaktovat e-mailem ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Žádná kontrola kreditu, žádný spolupodnikatel s pouhou 2% úrokovou sazbou a lepšími splátkovými plány a plán, pokud musíte kontaktovat jakoukoli firmu s odkazem na zajištění úvěru bez zajištění, kontaktujte pana Davida Wilsona dnes ohledně vaší půjčky

Nabízejí všechny druhy kategorií půjček, které

Krátkodobá půjčka (5 let)
Dlouhodobá půjčka (20_40)
Mediální termínovaná půjčka (10_20)
Nabízejí půjčku jako
Úvěr na bydlení ............., Obchodní úvěr ........ Dluhový úvěr .......
Studentská půjčka .........., Business startup úvěr
Obchodní půjčka ......., firemní půjčka .............. atd
E-mail .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Pokud jde o finanční krizi a půjčku, pak David Wilson půjčka finanční je místo, kam jít, prosím, řekněte mu, že paní Linda McDonaldová vás řídí, hodně štěstí ................... ....

Komentiraj