Objavljeno 05.08.2017.

Ispovijest majke hiperaktivnog djeteta: 'Ako niste roditelj djeteta kao što je moje, jednostavno ne možete suditi'

Majka Taylor Myers na svom je Facebooku objavila iskreni status o tome s čime se svakodnevno bore majke čija djeca imaju čest poremećaj ponašanja (ADHD).

Dok sam stajala u redu na blagajni u Walmart trgovini, Sophie je sjedila, stajala, cvilila za vrećicom čipsa... - tako Taylor započinje svoj status.

Nekoliko minuta stajali smo u redu, pokušavala sam ju ignorirati jer već znam kako te stvari idu, nastavlja Taylor koja govori da se ne može niti sjetiti koliko je puta neplanirano morala izaći iz trgovine zbog Sophie.

Ustvari, gotovo svaki put dogodi mi se da izađemo bez ijedne stvari po koju smo došli dok pokušavam obuzdati Sophie.

Ovoga puta odlučila je izdržati i kupiti ono što joj je potrebno.

Deseti put rekla sam joj da sjedne kako ne bi ispala iz kolica, a onda se javila gospođa iza mene: 'Za Boga miloga, dajte joj keks pa da napokon zašuti!'.

Mogla sam joj odgovoriti na lijep način, ali samo joj rekla: Ona ima četiri godine i gledajte svoja jeb*** posla!

Staloženo sam prošla do samoposlužne blagajne kako bih izbjegla sve one koji su buljili u mene. 'Tu osobu' čije se dijete ne zna ponašati, 'tu osobu' za koju drugi misle da je lijena jer ignorira takvo ponašanje. 

Nakon nekoliko trenutaka uhvatila sam se kako uplakana na blagajni razmišlja o tome koliko sam ljuta, uvrijeđena i tužna jer ne mogu imati jedno dobro iskustvo sa Sophie.

Dok sam skenirala namirnice, prišla mi je nepoznata žena koja je raznim pitanjima zabavljala Sophie pokušavajući joj objasniti zašto ne može dobiti čips, kako mora biti dobra, koliko joj je godina, kako joj se zove brat...

'Jedan vas komentar može totalno 'unišititi'. A onaj tko ga izgovara ne može znati zašto se dijete ponaša kako se ponaša. Ako niste roditelj djeteta kao što je moje, jednostavno ne možete suditi.'


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu