Objavljeno 16.05.2019.

Iscrpljena majka sedmero djece priznala: 'Preumorna sam. Dosegla sam svoju granicu.'

Blogerica Constance Hall, majka sedmero djece objavila je na svom Facebook profilu uplakanu fotografiju i priznala kako joj je majčinstvo ponekad zahtjevno i teško.

'Nisam znala trebam li ovo napisati. Iskreno, mislim da nisam dovoljno jaka za savršene roditelje na internetu i njihova jebe*a mišljenja danas.

Jutros sam se probudila i briznula u plač.

Raja ne spava. Ne mogu ga više dojiti jer je izgrizao moje bradavice do krvi i već tjednima me boli dok doji.

Sjedi na mom licu, udara me po glavi, plače, čupa mi kosu, gura prste u nos, kad ga stavim u krevetić, stoji i vrišti. Dajem mu bočicu, popije je kad Demin (suprug) gleda ali nikada ako sam ja u blizini.

I onda svane.

Pogledam kroz prozor uz zvuk Raje koji plače i znam kako ću imati još jedan usrani dan ispred sebe ... pokušavajući ne zaspati za volanom.

Ako budem imala sreće, imat ću 10 minuta vremena da provjerim svoje poruke...

Popuštala sam Raji dok je bio beba, hranila sam ga cijele noći kako bi se mogla naspavati i probuditi i paziti na svu djecu i biti 'super mama' koju svi očekuju.

Kada sam rodila blizance, ostavljala sam ih da plaču, budili su se cijele noći, svakih pola sata, nisam imala izbora nego da ih pustim da plaču ili da potpuno izgubim razum.

Imali su osam mjeseci, kada su plakali tri cijele noći i od tada su spavali poput anđela.

Blizanci su moja 'najlakša' djeca. Oni su brižni i ljubazni, spavaju, vole sve, uključujući i mene čak i nakon što sam ih podvrgnula takvom iskušenju.

Ali taj sam brod propustila s Rajom. Roditeljska je krivnja učinila to da se osjećam loše jer je jedina beba. Sad ima skoro godinu dana i još uvijek ne odustaje od hrane tijekom sna.

Jutros sam se ustala, znajući da moj suprug očekuje da ga uzmem kako bi se on malo naspavao.

Pogledala sam u Raju. Pogledala sam u supruga i umjesto da sam učinila ono što radim svakog dana - uzmem bebu, promijenim joj pelene, spakiram svima ručak, priredim šest doručaka ...

Zaplakala sam.

Preumorna sam. Sve i svi mogu odjeb*ti.

Pripremila sam si kupku i vratila se u krevet. 

Demin je vjerojatno stavio pogrešne sendviče u pogrešne školske torbe i vjerojatno će svi zakasniti u školu i osjećat će se čudno što ja nisam sve to pripremila.

Ali je*i ga. Dosegla sam svoju granicu.

Najpodcjenjeniji i nedovoljno plaćen posao na svijetu je posao mame.

Osobno smatram kako sve radite nevjerojatan posao. Cijenim vas i kada bi mogla platila bi vam, dala bolovanje, slobodne sate i malo sna.'


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

donald moore 17.06.2019.:

Korist od pridruživanja iluminatima smatra se nečim povoljnim, profitabilnim i korisnim pojedincu. Ima brojne prednosti kao što je poboljšanje života osobe, poboljšanje njegovog zdravlja i dobrobiti. Ukratko, članovi uživaju i fizičke i nematerijalne koristi. Iluminati i novi svjetski poredak su vruća tema rasprave. nazvati ili WhatsApp +2347059568707. ili pošaljite poruku na illuminatitemple28@gmail.com da biste vidjeli svjetlo.
Hail666

Jennifer Gomez 27.05.2019.:

Don't failed to see the light. Money, powers, fame, and wealth become your title in just three days. Join the illuminati today and get a cash reward of $2 million dollars car and a nice home of your choice in your own preferred dream Country.
If interested to join the Illuminati brotherhood, contact the illuminati Chief priest in (France paris) Email:(joinilluminati66@gmail.com)
or via whats-app agent through this contact...
+33751412396.

Gonzalez Andres 17.05.2019.:

Zdravo,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj