Objavljeno 18.02.2019.

Blogerica otkrila kako izgleda prijateljstvo uz troje djece

Blogerica i majka troje djece, Laura Mazza odlučila je javnosti pokazati kako izgleda njezin dom uz troje mališana. Realnost je ta kako su majkama nova prijateljstva teško ostvariva, a stara iznimno značajna.

'Danas sam shvatila zašto je tako teško mamama stvoriti nova prijateljstva i jasno mi je zato što sam sada mama, jer vidjet ćeš me u najgorem izdanju, prije nego što me vidiš u najboljem.

Prije, ne bih otišla ni do poštanskog sandučić bez šminke na licu, a sad se jedva pogledati u ogledalo prije nego što odem bilo gdje i priznajem, ima dana kad nosim svoju pidžamu do trgovine.

Nemam vremena za ribanje podova s četkicom za zube, a moja je kuća neurednija nego ikada.

Moja djeca mi ne dopuštaju da piškim u privatnost, a još manje mi dopuštaju da napravim frizuru ili da se našminkam.

Stvaranje novih prijateljstava je teško jer nisi spreman dopustiti im da te vide u neredu jer te uče da budeš savršen kako bi ostavio dobar dojam.

Neke od mojih najboljih prijateljica su one koji me vide u najgorem izdanju, kad otvorim vrata s masnom kosom, a one moraju proći kroz igračke i kaos da sjednu na kauču. Pričati ćemo o životu, kako je teško, kako nas naši muževi nerviraju, ali kako ne možemo živjeti bez njih. Ona će držati bebu dok ja napravim kavu, ignoriramo našu djecu dok izbacuju igračke iz kutije jer to znači da možemo razgovarati neko vrijeme i osjećati se kao ljudi.

Ona će složiti neku odjeću dok mi pričamo, i oprati šalice koje koristimo, i kada odem u njenu kuću, ja ću učiniti isto. Nema pretvaranja. To je ono što je.

(...)

Danas sam naučila da ne moramo biti savršene da bi ostavile dobar dojam, samo moramo biti ono što jesmo, i to je smisao značajnog prijateljstva.'


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj