Objavljeno 08.01.2019.

Zimski odmor: Otkrij ljubav u sebi!

Opušteni, sretni, puni samopouzdanja, zdravi - tako se osjećaju zaljubljeni kojima je ljubav uzvraćena. Kako otkriti ljubav u sebi i drugima? Pravi odgovor imaju Terme Tuhelj!

Bez obzira jeste li u 'friškoj' ili dugogodišnjoj vezi, ili vam je jednostavno potrebno malo odmora, probudite emocije i otkrijte ljubav u sebi.
 
Istraživanja američkih psihologa dokazala su da su ljubaznost i velikodušnost iznimno važni elementi stabilnosti u svakoj vezi, a uživanje u malim stvarima i ugađanje sebi pomaže u stvaranju pozitivnih emocija koje se kao čarolija prenose na druge. Mali činovi ljubaznosti, iskazivanja poštovanja i privrženosti usko su povezani s razinom zadovoljstva parova, a ugađanje sebi čini nas istinski ispunjenima, sretnima i samodovoljnima. 

Slatka sitnica, kraljevska večera, atraktivan izlet, wellness predah, masaža ili tretman kojeg još niste isprobali … produbit će intimnost, potaknuti interakciju te rasplamsati vašu ljubav. Ugodite svojim potrebama, otputujte na opuštajući odmor, priuštite si dugo željeni tretman ljepote, usrećite se neodoljivim spa ritualom. Otkrijte ljubav u sebi i podijelite je s onima koji su vam najdraži.
 
Otkrij ljubav u sebi jedinstveni je koncept Terma Tuhelj za vraćanje dobrog osjećaja i to u siječnju - po mnogima najdepresivnijem mjesecu u godini. Parovi će odabrati Romantiku u dvoje i uživati u revitalizirajućoj relax masaži za parove u SPAeVITA centru, a nakon cjelodnevnog opuštanja u bogatim programima Svijeta sauna i termalnoj vodi Vodenog planeta, neće odoljeti vrhunskim specijalitetima baroknog restorana Dvorca Mihanović. 

S druge strane, ako se želite posvetiti sebi i istraživanju wellness sadržaja, Terme Tuhelj preporučuju paket Spa opuštanje koji će vam pomoći da se maknete od svakodnevnog stresa te pobjegnete dobro znanoj siječanjskoj depresiji. Za ljubitelje wellness i spa opuštanja, prepustite se u ruke stručnih terapeuta koji će vam otkriti tajne novih tretmana, Angels Aroma Touch i Drop by Drop.

Trenutno opuštaju mišiće, dok miris eteričnih ulja umiruje um, poboljšava koncentraciju i revitalizira organizam. Za nepopravljive romantičare i ljubitelje sauna, Terme Tuhelj imaju još jedan kutak koji se ne propušta - novi whirpool na terasi Svijeta sauna s pogledom na zimsku idilu. 

Zimski odmor počinje sada, otkrivanjem pozitivnih emocija u sebi, ali i u drugima.

PR članak

Povezani sadržajKomentiraj