Objavljeno 11.04.2018.

Žene više vole svoje prijateljice od supružnika!

Svatko od nas ima jednu posebnu vezu s osobom koju cijenimo više od ostalih, bilo da se radi o roditeljima, bratu, sestri, prijateljici, prijatelju ili životnom partneru...

Istraživanje koje je provela spa i zdravstvena tvrtka Champneys otkriva kako većina žena zapravo više voli svoju najbolju prijateljicu od partnera - muža.

1.517 žena je sudjelovalo u istraživanju, a njih više od 50 posto je izjavilo kako su bliže sa svojim najboljim prijateljicama nego sa supružnikom.

Žene odnos s prijateljicama rangiraju čvršćom vezom nego onu koju imaju sa suprugom i to zbog osjećaja kako s prijateljicom mogu razgovarati o svemu. Nadalje, prijateljice ih više slušaju od supružnika te im mogu reći sve svoje probleme koje ne mogu reći svom partneru.

Jednostavno, žene vrijeme s prijateljicom provode bolje, a njih 39 posto ističe kako se s prijateljicom 'smiju do suza', 29 posto uz prijateljicu 'može biti svoja', dok četvrtina ispitanih žena priznaje kako s prijateljicom ima puno više zajedničkog nego s partnerom.

Također, ispitanice ističu kako s prijateljicama 'uživaju u istim stvarima' te priznaju kako im prijateljice 'nude bolje savjete'.

Foto: pexels
A.Đ./vt.co

Povezani sadržajKomentiraj