Objavljeno 20.10.2017.

Zaruke su posebne onda kada muškarac zna što njegova draga najviše voli

Ljubav je čarolija života, koja postaje još posebnija onda kada se muškarac potrudi zaprositi voljenu djevojku na način u koji uključi ono što ona iznimno voli. Upravo takva je ova priča.

'Zoe voli filmove. Stoga, kad sam razmišljao o prosidbi, znao sam da u sve moram uključiti i filmove. No, nisam joj baš sam mogao snimiti film jer ne radim u filmskoj industriji, pa sam morao biti nešto kreativniji. Naručio sam neki crno-bijeli talijanski film od dilera vintage filmovima. Učinio mi se nekako čudno romantičnim. Četiri sam mjeseca proveo editirajući ga na svom računalu. Kompletno sam promijenio titlove. Izrezao sam scene iz harema. Potpuno sam promijenio scenarij, kako bi što više odgovarao našim životima. 

Napisao sam i neki dijalog u okvirima za slike, jer Zoeina obitelj posjeduje trgovinu njima. A ja volim vlakove, pa sam glavnog lika pretvorio u pravog zaljubljenika u vlakove. Kad sam završio s editiranjem, unajmio sam prostor u malom, obližnjem kinu sa svega 60 sjedala. Pozvao sam sve Zoeine prijatelje i članove obitelji. Pobrinuo sam se da svi sjednu u prvi red i da se ne okreću. Vrijeme je tog dana bilo prekrasno. No, Zoe se baš i nije dalo ići u kino. Zbog toga smo se prilično posvađali, ali sam je nakon nekog vremena napokon uspio nagovoriti. Bio sam toliko nervozan da sam se tijekom čitavog filma smijuljio. Vidio sam svaku od tih šala već tisuću puta, ali sam se svejedno smijao. 

A onda, tijekom finalne scene, glavni se lik počeo obraćati publici i upitao: ‘Razmišlja li itko ovdje, možda, o vjenčanju?’ Nakon toga sam ustao. Svjetla su se upalila, a svi su se njeni prijatelji i članovi obitelji okrenuli prema nama. Zatim sam pročitao pripremljeni govor. Bio sam toliko nervozan da sam je na kraju zaboravio pitati ono ključno pitanje. No, Zoe me izvukla pa je svejedno rekla ‘da’.'


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj