Objavljeno 29.10.2019.

Za života žene jednu riječ puno češće izgovore od muškaraca!

Novo istraživanje otkriva kako žene za svog života puno više puta izgovore riječ 'oprosti' od muškaraca. Izgovaraju riječ 'oprosti' na poslu, tijekom razgovora s nekim, dok na ulici nekog slučajno okrznu, u porukama ... Za vrijeme trajanja jednog dana često.

Žena se prosječno za vrijeme trajanja života izvine 295.650 puta.

Istraživanje provedeno na 1.000 odraslih osoba otkriva kako muškarci kažu 'oprosti' do osam puta na dan, a žene do deset puta. Što znači kako će se žene i do 25 posto, češće puta ispričati nego muškarci.

Razlika je u tome što će se muškarci ispričati samo za što smatraju da su stvarno loše napravili/rekli, a žene se ispričavaju zbog svega.

Foto: shutterstock
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj