Objavljeno 29.01.2020.

Za žene je iznimno važan odmor s prijateljicama

Sad kada su praznici gotovi, već je izgledno planirati neke kratke odmore za opuštanje i zabavu kako bi pobjegli od svakodnevice.

Za žene je odmor s prijateljicama ključan događaj i od sad je službeno potvrđeno kako je dobar za vaše zdravlje. Bez obzira na obitelj i partnera, prijateljstva povećavaju životni vijek, snižavaju krvni tlak pa čak pomažu lakše podnijeti bol.

Druženje s prijateljicama povećava proizvodnju oksitocina, hormona koji se oslobađa kad se osjećamo dobro. I to žene čini sretnijima, povjerljivijima i velikodušnijima.

Osobe koje nemaju bliske prijatelje imaju veću vjerojatnost da pate od depresije i povećan rizik od smrti u mlađoj dobi.

Ne uzimajte svoja prijateljstva zdravo za gotovo, nego počnite planirati idealan odmor s prijateljicama i osigurajte si povećanje hormona oksitocina. Znanstvenici ističu važnost kratkog odmora s prijateljicama te kako je čvrsto prijateljstvo jači prediktor zdravlja i sreće od odnosa s članovima obitelji.

Foto: pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

moip SON 06.02.2020.:

GOVORITE MOJE TESTIMONE, DOBRO DAN MOJI LJUDI HRVATSKE

ISPITIVANJE O KAKO DOBIO SAM ZAJEDNIK DA KUPIM KUĆU OD NEKRETNOG I GENUJNOG KREDITA Kompanije POZOVIMO Kreditnu tvrtku gradske banke. Danas sam VELIKO SREĆAN I BOG blagoslivljam kredit gradske banke
,
Zovem se Katica Dolazim iz HRVATSKE i zadnjih 5 mjeseci tražim originalnu kreditnu tvrtku za kupnju kuće
sve što sam dobio bila je gomila prevare koje su me natjerale da im vjerujem i na kraju
dana, uzeli su mi novac ne dajući ništa zauzvrat, sve
nada mi se izgubila, zbunio sam se i frustrirao, nikad nisam htio imati bilo kakve veze s tvrtkama koje daju kredite na internetu, pa sam otišao posuditi nešto novca od
prijatelju, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći to
ona poznaje tvrtku za zajam koja mi može pomoći u bilo kojem iznosu zajma
potreban mi je s vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, da je upravo dobila
zajam od njih, usmjerila me prema tome kako se prijaviti za kredit, jesam
baš kao što mi je rekla, prijavila sam se s njima na Email: (citybankloan123@gmail.com) Nikad nisam vjerovala, ali pokušala sam i na svom
najveće iznenađenje dobio sam kredit u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati,
Opet sam sretan i bogat i zahvaljujem Bogu na takvom zajmu
tvrtke poput ove još uvijek postoje na ovim prijevarama na svim mjestima,
molim vas da savjetujem svima koji trebaju kredit
 (citybankloan123@gmail.com) nikada vas neće iznevjeriti, i
vaš život će se promijeniti kao što je to učinio. Brzo kontaktirajte (citybankloan123@gmail.com) danas i od njih dobijte svoj zajam, Bog blagoslovi tvrtku za kredit gradske banke za njihovu stvarnu ponudu zajma.
 Obavezno kontaktirajte tvrtku za izdavanje gradske banke zbog svog zajma jer sam kredit bez uspjeha dobio od ove tvrtke.

Komentiraj