Objavljeno 12.02.2013.

Za Valentinovo poklonite dio sebe!

Proslavite Valentinovo na sasvim jednostavan i osoban način. Umjesto osmišljavanja skupih poklona i rezerviranja fine večere u restoranu pokušajte sve organizirati sami.

Kako iznenaditi voljenu osobu? Ništa lakše, uzmite stvar u svoje ruke! Uz malo dobre volje, mašte i s puno ljubavi provedite Dan zaljubljenih uz voljenu osobu.

Organizirajte romantičnu večer u svoja četiri zida pa čak i ako niste nešto spretni u kuhinji. Ako vam večera ispadne neukusna, presoljena ili zagorena bit će simpatična i vaš će partner cijeniti trud. Uz sobu ukrašenu svjećicama, čašu dobroga vina preporučamo nekoliko dobrih starih ljubavnih klasika:

- Beyoncé - Halo
- James Blunt - You're Beautiful
- Bon Jovi - Thank You For Loving me
- Jordin Sparks - No Air
- Celine Dion - I Love You

Umjesto da svojoj boljoj polovici kao poklon platite masažu pokušajte to odraditi sami. Uz dobru volju, romantičnu atmosferu (laganu glazbu, mirisne svijeće) i izazovnu odjeću te uz pomoć beby ulja izmasirajte svoju ljubav. Sigurni smo kako će mu se više svidjeti nego da ga masira nepoznata osoba.

Topla kupka, što može biti bolje od toga? Sve što vam je potrebno je slobodna kupaonica u kojoj ćete upaliti pokoju svjećicu, osigurati čašu šampanjca ili vina, voćnu salatu ili čokoladni desert.

Kao dobar stari klasik za proslavu Valentinova možete se odlučiti i za bijeg od svakodnevne gužve, organizirajte filmski maraton. Bilo da se radi o ljubavnim filmovima ili nekom drugom žanru kojega oboje volite svejedno je. U ugodnoj atmosferi doma i zagrljaju voljene osobe prepustite se čarima odmora.


Sjećali se još tko uopće dobrog starog PISMA. Uz svu silnu tehnologiju i užurbanost pronađite malo vremena kako biste napisali pismo i u njemu opišete sve osjećaje i dobre stvari zbog kojih volite svoju bolju polovicu. To će pismo uvijek biti dobar podsjetnik na vašu ljubav te će ga vlasnik uvijek moći pročitati s osmjehom na licu.

Pronađite svoju kreativnu stranu te sami izradite poklončić svojoj ljubavi. Od kartona možete napravite okvir za zajedničku sliku kojega ukrasite po vašem izboru (papir u boji, šljokice, sličice...). Ako imate više vremena onda praznu teglu ukrasite i napunite sa 365 papirića na kojima će pisati razlozi zašto volite svoga partnera, a on ili ona će tako imati što čitati svaki dan u godini.

Foto: pexels
A.Đ.


Povezani sadržajKomentari:

MARIJA MUSURA 12.02.2018.:

Sretno Valentinovo!

Komentiraj