Objavljeno 04.01.2020.

Uspješniji su brakovi koji imaju skromnija vjenčanja

Vjenčanje je događaj koji se planira jednom u životu, a mladenci će dati sve od sebe da taj dan bude čaroban. No, to nije garancija da će brak trajati zauvijek.

Stručnjaci su otkrili kako malo vjenčanje može biti ključ uspjeha, odnosno trajanja braka.

Danas je industrija vjenčanja toliko velika i raširena, da će vas uvjeriti da potrošite što više novca na vjenčanje iz snova. Profesori na Sveučilištu Emory su pokušali otkriti postoji li veza između troškova vjenčanja i trajanja braka.

Došli su do zaključka, analizirajući vjenčanja 3.000 parova, kako 50 posto veće šanse za opstanak braka imaju parovi koji su na vjenčanje potrošili manje od 1.000 dolara u usporedbi s parovima koji su potrošili više od 20.000 dolara.

Istu pojavu su zabilježili i kada su zaruke u pitanju, prekid zaruka se povećava s cijenom prstena.

Veza između čarolije vjenčanja i uspjeh braka je u malom vjenčanju jer ono ne zahtjeva financijska opterećenja, a upravo su financijski problemi najčešći razlozi svađa. 

Skupo vjenčanje nije veliko vjenčanje. Profesori otkrivaju kako parovi koji stupe u brak uz 200 gostiju češće ostaju zajedno od onih koji taj korak proslave sami.

Dobra je odluka i potrošiti novac na medeni mjesec umjesto na vjenčanje jer dobar medeni mjesec povećava izglede za opstanak braka. Parovi koji su se odlučili zajedno pobjeći na avanturu imaju za 59 posto veću vjerojatnost za uspješan brak.

Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

klopu prije 4 dana:

MOJO svedočenje Dobar dan,
 moje ime je Azwandy, građanin sam Švedske. želim
da svedočim o dobrom zajmu zajma koji mi je pokazao svjetlo nakon
prevareni od strane četiri različita lažna Internet kreditora, svi oni
obećaj mi zajam nakon što sam tražio da platim mnoge
naknade koje nisu ništa proizvele i nisu dale pozitivan učinak
rezultata. Izgubio sam puno novca blizu 32.000 eura
    Jednog dana dok sam pretraživao internet naletio sam na stari post
o još jednoj žrtvi poput mene koja je dobila kredit od Ranner kredita, nakon što sam pročitala njeno svjedočenje, odlučila sam se samo
daj ga zadnji put suđenje, prijavila sam se putem e-maila
i u roku od 48 sati dobio sam zajam od 32.000 eura. Nisam mogao vjerovati
moje oči, sad sam opet sretna i bogata i zahvaljujem Bogu da takve kreditne kompanije poput ove još uvijek postoje na ovim prevarama na sve strane, molim vas da savjetujem svima koji trebaju kredit da posjete e-poštu ,,, (rannerloan565@gmail.com), oni nikada neće propasti
vi i vaš život će se promeniti kao i moj.
Brzo se obratite (rannerloan565@gmail.com) već danas i uzmite njihov zajam od njih.
Ostanite sigurni i blagoslovljeni

Marie Alice 05.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj