Objavljeno 27.09.2018.

Suprug priznao kako sabotira mogućost da njegova žena ostane trudna

Jedan je muškarac objavio anonimnu poruku na društvenoj mreži Reddit i objasnio zašto sabotira izglede da njegova supruga ostane trudna.

'Ja sam u kasnim 20-im, moja supruga je još u ranim 20-im godinama. Trenutno nemamo djece, imamo dva psa i u braku smo tek sedam mjeseci. Moj početni plan je bio da budemo dvije godine u braku, stabiliziramo poslovnu situaciju, u kojoj smo novi, a zatim da imamo djecu. Stvarno želim imati djecu, iskreno sam zabrinut za nju, ali ona ne želi čuti ništa od toga. Ova je trudna, ona je trudna, njezine prijateljice iz srednje škole / s fakulteta imaju djecu... Ona želi bebu.

Bili smo u vezi tri godine prije braka. Prve dvije su bile ispunjene seksom. Ona je zvijer u krevetu i to mi je pokazala. Nakon što smo se zaručili, sve je malo splasnulo i više nije bila toliko zainteresirana, ali još uvijek zadovoljavajuće. Sada, kada smo u braku, ona odbija bilo koji oblik intimnosti osim ako ne pokušavamo 'raditi na bebi'. Ako joj kažem 'hey, hajdemo se maziti' ona me odbije, a ako joj kažem 'hey, hajdemo raditi bebu' pretvori se u zvijer.

Moja supruga smatra ako muškarac ejakulira u nju da će ostati trudna, bez obzira na sve. Ne shvaća kako je bitno vrijeme, ovulacija... Kada je to shvatila, zamolila me da joj skinem aplikaciju putem koje prati svoje cikluse. Napravio sam to, ali samo manipulirao cijelu stvar. Kada misli da ovulira, to nije tako i izgledi da ostane trudna su opet slabi.

Ponekad joj kažem kako će njezin 'vrhunac' (najveća vjerojatnost da ostane trudna) biti za nekoliko dana, tako da trebamo započeti ranije. Tada imamo ludi seks 3 - 4 dana za redom i onda ništa, dok ona zapravo ovulira.

Loša sam osoba. Naposljetku ću joj podariti dijete. Samo ne uskoro.'

I'm purposely trying not to get my wife pregnant. from r/confession

Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj