Objavljeno 10.07.2013.

Sunčanje u toplesu: Kada je uredu pokazati grudi

Volite preplanuli ten zbog kojeg provodite sate na suncu, ali vam iznimno iritira činjenica što vaše poprsje ostane bijelo. Riješenje vašeg problema ovog ljeta je sunčanje u toplesu.

Ako se odlučite na sunčanje u toplesu ovog ljeta, potrebno je znati kako postoje neki savjeti kako da to učinite na pravi način.

1. Bitno je gdje se nalazite!
Za sunčanje u toplesu lokacija je ključna. Skidanje gornjeg dijela badića uredu je ako se nalazite u svome vrtu, ali ako ste na plaži potrebno je prije provjeriti kakva je situacija oko vas.

2. Grupni ili solo posjet plaži!
Morate prosuditi situaciju, ako ste daleko od kuće s dečkom slobodno se raskomotite, ali same djevojke na odmoru u toplesu i nije baš najbolja ideja.

3. Proučite ljude oko sebe!
Svakako zeleno svjetlo za toples predstavlja spoznaja kako se oko vas nalazi još mnoštvo žena koje čine isto. Sunčanje u toplesu preporučuje se u ležaljci, jer je tako diskretnije i nećete pogriješiti ako niste sigurni u procjenu okoline.

4. Ne privlačite pozornost!
U toplesu se ne vode žustre rasprave ili glasni razgovori, jer takvo ponašanje privlači dodatnu pozornost te može bit neugodno.

5. Čuvajte se partnerovih ruku!
Odlučiti se za toples jedna je stvar, a nešto sasvim drugo dopustiti drugoj polovici da dođe u iskušenje. Nikad nemojte prelaziti tu granicu.

6. Nemojte se uspoređivati!
Zanemarite bezbrojne grudi koje se nalaze oko vas i jednostavno uživajte u sunčanju.

7. Budite ponosne!
Ne treba vam bit neugodno, jer ako ste odlučite za toples nema potrebe pokušavati skriti grudi. Zaboravite osjećaj nelagode i opustite se.

Za kraj nemojte zaboraviti nanijeti zaštitu na grudi, jer je koža grudi jako osjetljiva i nije tako često izložena suncu. Koristite kremu s visokim faktorom zaštite koja će čuvati vaše grudi od opeklina.

Foto: photoxpress
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj