Objavljeno 10.07.2018.

Sretna obitelj udomila djevojčicu iz Ugande, kada je ona naučila engleski otkrila im je strašnu istinu!

EAC je agencija za posvojenje, a našla se na meti velikog skandala jer je otkriveno kako su kupovali i prodavali djecu te lagali novim roditeljima kako je riječ o djeci bez odgovarajuće obitelji.

Veliki broj djece koja su se preko EAC agencije mogla udomiti i posvojiti su dolazila iz Ugande. Strašna istina koja se krije iza rada agencije otkrivena je nakon što su Adam i Jessica Davis 2015. godine posvojili 5-godišnju djevojčicu imena Namata iz Ugande.

Namata je došla u Ameriku putem EAC agencije, a u agenciji su paru iz Ohija rekli kako je njezin otac mrtav te kako ju je majka zanemarivala. Prema njihovi riječima djevojčica nije imala nužno obrazovanje i bila je zlostavljana. 

Nakon šest mjeseci koje je Namata provela s novom obitelji, njezino znanje engleskog jezika je bilo dovoljno da Adamu i Jessici kaže pravu istinu. Ona nije bila siroče, imala je obitelj u Ugandi koja ju je jako voljela. Namata je otkrila i kako ju je njezina biološka majka svakog dana pratila do škole.

EAC je djecu uzimala od majki tako da im je lagala kako ih šalju na edukaciju u Ameriku. Iako su Adam i Jessica Davis legalno mogli zadržati Namatu jer imaju papire o posvojenju i nisu je kupili poput nekih drugih parova, odbili su i djevojčica je vraćena kući, majci.


Foto: youtube/PrSc
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj