Objavljeno 02.08.2019.

Smještaj koji nije s ovog svijeta

Istraživanje Booking.com-a, globalnog predvodnika u povezivanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještaja, pokazuje da je gotovo jedna petina putnika diljem svijeta (19%*) uzbuđena zbog mogućnosti putovanja u svemir.

No gotovo četiri od 10 ispitanika (38%) smatraju da se to neće dogoditi za njihovih života. Stoga je Booking.com pronašao četiri gotovo izvanzemaljska odredišta kako bi zadovoljio one sa željom putovanja u svemir i omogućio im iskustvo boravka izvan naše galaksije, ali bez napuštanja Zemlje.

Treehotel - Harads, Švedska

Ako tražite jedinstven smještaj u svemiru, posjetite objekt Treehotel u Švedskoj, gdje vas čeka uistinu jedinstveno iskustvo. Ljubitelji NLO-ova u ovom će se objektu osjećati kao kod kuće jer se on diči oblikom svemirskog broda usred šume. Ovaj je objekt skriven od javnosti i jamči vam da nitko neće upotrijebiti neuralizer ako se pojave izvanzemaljci. Gostima su tijekom svih godišnjih doba na raspolaganju brojne aktivnosti, od pješačenja i vožnje kajakom ljeti, do vožnje motornim sanjkama i pecanja u ledu zimi.

Galaxy Pod Hostel - Reykjavik, Island

Tri, dva, jedan… Polijećemo! Doživite iskustvo putovanja u svemir boravkom u objektu Galaxy Pod Hostel na Islandu, koji nudi futurističke kapsule za spavanje. Ovaj povoljni hostel može se pohvaliti VR studijem koji sadrži i program Google Earth VR, što gostima omogućuje planiranje sljedećeg putovanja i istraživanje okolnih znamenitosti bez napuštanja svojih udobnih kapsula.

Barceló Sants - Barcelona, Španjolska

Objekt Barceló Sants nalazi se u centru Barcelone, iznad željezničkog kolodvora Barcelona Sants, te nudi svemirski dizajn, što ga čini savršenim smještajem za ljubitelje svemira. Za vrijeme svog boravka možete odabrati između dva restorana s imenima dvaju elemenata zastupljenih u svemiru - u restoranima Kisik i Vodik (Oxygen i Hydrogen) poslužuje se sve od zdrave hrane do moderne kuhinje. Nakon večere možete se zaputiti u bar Orbital, gdje vas čeka svemirska ponuda koktela.

Kameha Grand Zurich, Autograph Collection - Glattbrugg, Švicarska

Objekt Kameha Grand Zurich, Autograph Collection odlikuje se nevjerojatnom modernom arhitekturom, s neobaroknim interijerom koji je uredio poznati dizajner Marcel Wanders. U svom je stilu uredio 11 suiteova, a jedan je od njih i “Svemirski Suite”. Tijekom svog boravka možete se opustiti u wellness centru Kameha Spa, u kojem se nalaze bio sauna (s temperaturom od 60°C, odnosno 140°F), parna kupelj i ležaljke na krovnoj terasi.

PR članak

Povezani sadržajKomentari:

EVA PEDRO 02.08.2019.:

zdravo
Ja sam privatni zajmodavac i financijski zastupnik, koji pruža zajmove za osobne potrebe i za financiranje korporacija. Da li vam je potreban neposredan zajam da biste očistili dug ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje vašeg poslovanja? Jesu li vas druge banke i financijske agencije odbile ? Trebate li zajam za objedinjavanje ili zalaganje obveza, više ne tražite jer smo mi ovdje da sve vaše financijske probleme pretvorite u nešto prošlo. Zadovoljstvo korisnika cilj je kada se prijavite kod nas, prijavljujete se na pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti vratiti, uzimajući u obzir trenutnu vašu osobnu financijsku situaciju i zatim na odgovarajući način postavite rodovnicu za otplatu kredita; Uzimanje osobnog zajma iz globalnog financijskog fonda je jednostavno: pošaljite nam e-mail na EVAPEDRO51@GMAIL.COM

NIKITA MARKOVIC 02.08.2019.:

Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
* Krediti
* Krediti za nekretnine
* Poslovni zajmovi
* Hipotekarni krediti
* Zajmovi kod kuće
* Zajmovi za konsolidaciju duga
* Osobni zajmovi
Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas, prijave se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam poruku na: NIKITAMARKOVIC99.COM

Komentiraj