Objavljeno 02.08.2019.

Smještaj koji nije s ovog svijeta

Istraživanje Booking.com-a, globalnog predvodnika u povezivanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještaja, pokazuje da je gotovo jedna petina putnika diljem svijeta (19%*) uzbuđena zbog mogućnosti putovanja u svemir.

No gotovo četiri od 10 ispitanika (38%) smatraju da se to neće dogoditi za njihovih života. Stoga je Booking.com pronašao četiri gotovo izvanzemaljska odredišta kako bi zadovoljio one sa željom putovanja u svemir i omogućio im iskustvo boravka izvan naše galaksije, ali bez napuštanja Zemlje.

Treehotel - Harads, Švedska

Ako tražite jedinstven smještaj u svemiru, posjetite objekt Treehotel u Švedskoj, gdje vas čeka uistinu jedinstveno iskustvo. Ljubitelji NLO-ova u ovom će se objektu osjećati kao kod kuće jer se on diči oblikom svemirskog broda usred šume. Ovaj je objekt skriven od javnosti i jamči vam da nitko neće upotrijebiti neuralizer ako se pojave izvanzemaljci. Gostima su tijekom svih godišnjih doba na raspolaganju brojne aktivnosti, od pješačenja i vožnje kajakom ljeti, do vožnje motornim sanjkama i pecanja u ledu zimi.

Galaxy Pod Hostel - Reykjavik, Island

Tri, dva, jedan… Polijećemo! Doživite iskustvo putovanja u svemir boravkom u objektu Galaxy Pod Hostel na Islandu, koji nudi futurističke kapsule za spavanje. Ovaj povoljni hostel može se pohvaliti VR studijem koji sadrži i program Google Earth VR, što gostima omogućuje planiranje sljedećeg putovanja i istraživanje okolnih znamenitosti bez napuštanja svojih udobnih kapsula.

Barceló Sants - Barcelona, Španjolska

Objekt Barceló Sants nalazi se u centru Barcelone, iznad željezničkog kolodvora Barcelona Sants, te nudi svemirski dizajn, što ga čini savršenim smještajem za ljubitelje svemira. Za vrijeme svog boravka možete odabrati između dva restorana s imenima dvaju elemenata zastupljenih u svemiru - u restoranima Kisik i Vodik (Oxygen i Hydrogen) poslužuje se sve od zdrave hrane do moderne kuhinje. Nakon večere možete se zaputiti u bar Orbital, gdje vas čeka svemirska ponuda koktela.

Kameha Grand Zurich, Autograph Collection - Glattbrugg, Švicarska

Objekt Kameha Grand Zurich, Autograph Collection odlikuje se nevjerojatnom modernom arhitekturom, s neobaroknim interijerom koji je uredio poznati dizajner Marcel Wanders. U svom je stilu uredio 11 suiteova, a jedan je od njih i “Svemirski Suite”. Tijekom svog boravka možete se opustiti u wellness centru Kameha Spa, u kojem se nalaze bio sauna (s temperaturom od 60°C, odnosno 140°F), parna kupelj i ležaljke na krovnoj terasi.

PR članak

Povezani sadržajKomentari:

moip SON 06.02.2020.:

GOVORITE MOJE TESTIMONE, DOBRO DAN MOJI LJUDI HRVATSKE

ISPITIVANJE O KAKO DOBIO SAM ZAJEDNIK DA KUPIM KUĆU OD NEKRETNOG I GENUJNOG KREDITA Kompanije POZOVIMO Kreditnu tvrtku gradske banke. Danas sam VELIKO SREĆAN I BOG blagoslivljam kredit gradske banke
,
Zovem se Katica Dolazim iz HRVATSKE i zadnjih 5 mjeseci tražim originalnu kreditnu tvrtku za kupnju kuće
sve što sam dobio bila je gomila prevare koje su me natjerale da im vjerujem i na kraju
dana, uzeli su mi novac ne dajući ništa zauzvrat, sve
nada mi se izgubila, zbunio sam se i frustrirao, nikad nisam htio imati bilo kakve veze s tvrtkama koje daju kredite na internetu, pa sam otišao posuditi nešto novca od
prijatelju, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći to
ona poznaje tvrtku za zajam koja mi može pomoći u bilo kojem iznosu zajma
potreban mi je s vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, da je upravo dobila
zajam od njih, usmjerila me prema tome kako se prijaviti za kredit, jesam
baš kao što mi je rekla, prijavila sam se s njima na Email: (citybankloan123@gmail.com) Nikad nisam vjerovala, ali pokušala sam i na svom
najveće iznenađenje dobio sam kredit u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati,
Opet sam sretan i bogat i zahvaljujem Bogu na takvom zajmu
tvrtke poput ove još uvijek postoje na ovim prijevarama na svim mjestima,
molim vas da savjetujem svima koji trebaju kredit
 (citybankloan123@gmail.com) nikada vas neće iznevjeriti, i
vaš život će se promijeniti kao što je to učinio. Brzo kontaktirajte (citybankloan123@gmail.com) danas i od njih dobijte svoj zajam, Bog blagoslovi tvrtku za kredit gradske banke za njihovu stvarnu ponudu zajma.
 Obavezno kontaktirajte tvrtku za izdavanje gradske banke zbog svog zajma jer sam kredit bez uspjeha dobio od ove tvrtke.

EVA PEDRO 02.08.2019.:

zdravo
Ja sam privatni zajmodavac i financijski zastupnik, koji pruža zajmove za osobne potrebe i za financiranje korporacija. Da li vam je potreban neposredan zajam da biste očistili dug ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje vašeg poslovanja? Jesu li vas druge banke i financijske agencije odbile ? Trebate li zajam za objedinjavanje ili zalaganje obveza, više ne tražite jer smo mi ovdje da sve vaše financijske probleme pretvorite u nešto prošlo. Zadovoljstvo korisnika cilj je kada se prijavite kod nas, prijavljujete se na pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti vratiti, uzimajući u obzir trenutnu vašu osobnu financijsku situaciju i zatim na odgovarajući način postavite rodovnicu za otplatu kredita; Uzimanje osobnog zajma iz globalnog financijskog fonda je jednostavno: pošaljite nam e-mail na EVAPEDRO51@GMAIL.COM

NIKITA MARKOVIC 02.08.2019.:

Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
* Krediti
* Krediti za nekretnine
* Poslovni zajmovi
* Hipotekarni krediti
* Zajmovi kod kuće
* Zajmovi za konsolidaciju duga
* Osobni zajmovi
Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas, prijave se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam poruku na: NIKITAMARKOVIC99.COM

Komentiraj
Popularno na blogu