Objavljeno prije 5 dana

Sin joj maltretirao siromašniju djecu, a njezina kazna je sjajna!

Jedna je dobrostojeća majka odlučila kazniti svog sina jer je maltretirao drugu djecu u školi zbog toga što su siromašniji. Sin je odlukom naravno bio nezadovoljan, a korisnici Reddita su čestitali majci na dobroj odluci.

'Majka sam tinejdžera. Otac plaća dječji doplatak i to je to, inače je odsutan'. - rečenica je kojom majka započinje svoju objavu.

'I ja poprilično dobro zarađujem. Otac mog sina je izuzetno bogat, a alimentacija je dovoljno dobra da mogu sinu priuštiti najbolje. Ide u privatnu školu i ima puno izvannastavnih aktivnosti i sve to dosta košta...

Ovog sam mjeseca saznala od školske uprave kako je moj sin maltretirao nekoliko učenika jer su siromašniji ... Bila sam zgrožena njegovim ponašanjem.

Razgovarala sam s njim kako je to pogrešno i kako to nije nešto čime bi se trebao ponositi jer ne radi, ne štedi, nema vlastito bogatstvo. Slučajno se rodio u dobrim okolnostima i to je to.

Sa školom sam dogovorila kako će se moj sin ispričati djeci koju je maltretirao.

Odlučila sam i kako ove godine neće dobiti novu odjeću i tenisice. I kako ga u školu neću voziti s Porscheom ili Jaguarom, već starim džipom. A za sportske aktivnosti ću mu iznajmljivati opremu.

Bio je uzrujan zbog moje odluke, a posebno zbog vožnje u školu starim automobilom... Također je rekao kako mu je sramotno što se mora pretvarati da je siromašan.

Njegov otac, koji inače ne sudjeluje u odgoju je isto bio nezadovoljna mojom 'kaznom' te je istaknuo kako će moja takva odluka negativno utjecati na ostatak njegova života.

Većina osoba koje su komentirale objavu na Redditu su stale na njezinu stranu i čestitale joj na odluci koja će zasigurno pozitivno utjecati na ostatak života njezina sina.'

Foto: freepik
A.Đ.H.

Povezani sadržajKomentari:

Rismustriog prije 1 minutu:

I get paid more than $120 to $130 per hour for working online. I heard about this job 3 months ago and after joining this i have earned easily $15k from this without having online working skills. This is what I do...https://www.urgentprofit.com

Watson prije 2 dana:

Google paid for all online work from home from $ 16,000 to $ 32,000 a month. The younger brother was out of work for three months and a month ago her check was $ 32475, working at home for 4 hours a day, and earning could be even bigger….
So I started....................... https://weblife9.com

niivs prije 3 dana:

Google paid for all online work from home from $ 16,000 to $ 32,000 a month. The younger brother was out of work for three months and a month ago her check was $ 32475, working at home for 4 hours a day, and earning could be even bigger….

So I started.... www.99trickss.com

RachelJWilliams prije 4 dana:

These are 2 pay checks $78367 and $87367. that i received in last 2 months.I am very happy that i can make thousands in my part time and now i am enjoying my life.Everybody can do this and earn lots of dollars from home in very short time period.Just visit this website now……. www.works35.com 

Komentiraj
Popularno na blogu