Objavljeno 29.04.2020.

S proizvodima iz kućanstva uspješno uklonite mrlje sa srebrenog posuđa

Za čišćenje srebrenog posuđa koje u većini slučajeva stoji izloženo na policama i od stajanja tamni, vam neće biti potreban poseban alat.

Savršeno sredstvo za čišćenje srebrenog posuđa se već vjerojatno nalazi u vašoj kući. Srebro se uspješno polira s nekoliko proizvoda iz domaćinstva:

Tekućina za čišćenje prozora: sredstvo za čišćenje prozora raspršite na krpu od mikrofibre i ispolirajte srebrene predmete.

Pasta za zube: na vlažnu krpu nanesite pastu za zube i lagano trljajte mrlje na srebrenom posuđu. Za manje od minute bi trebali vidjeti rezultate.

Soda bikarbona i voda: napravite pasu od 3 žlice soda bikarbone i 1 žlice vode. Navlažite srebro i pomoću krpe trljajte pastu kako bi uklonili tamne mrlje. Isperite i posušite.

Kečap: jedan od najneobičnijih proizvoda za čišćenje srebra je kečapa, a možda i najmanje učinkovit. Srebreni predmet premažite kečapom i ostavite na odstoji 15 minuta, a nakon toga ga izbrišite i isperite.

Foto: freepik
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

noveltydmvexperts 12.04.2021.:

Programirane kartice za bankomate

Da li znaš da možeš da podigneš keš sa svakog bankomata !!!

U Oktapustiketima, dajemo programirane kartice za bankomat koje se mogu koristiti za podizanje gotovine na bankomate ili pogurati, dućanima i poduzećima. Možemo prodati ove kartice da sve naše mušterije i zainteresiranih kupaca širom svijeta, karte su dnevnoj povlačenje granica od $ 5000 u ATM i do $ 100,000 limit u radnjama.

Nudimo i sledeće usluge.:
1) prijenosi Western UNION
2) BANKS LOGINS
3) BANKOVNI TRANSFERI
4) CRYPTOCURRENCY MINING
5) KUPOVINA POKLON KARTICA
6) PRIJAVA
7) WALMART TRANSFERI
8) BITCOIN INVESTMENTS
9) UKLANJANJE IMENA SA DEBITNOG ZAPISA I KRIMINALNOG SNIMKA
10) BANKAKIRANJE

Wickr me: octapustickets
EMAIL pompanopapers1@protonmail.com
Kako god, +1408-872-5899
TELEGRAM: @octapustickets
Posjet: noveltydmvexperts.com

chile chai 26.09.2020.:

Start generating extra cash online from home more than $22k by doing very easy work just in spare time. Last month i have got paid $22745 from this easy home job. Join this job right now and makes more cash every month online. Just follow web link here to get started...Open This Website......www.xurl.es/j8dhd

KomentirajPopularno na blogu