Objavljeno 17.11.2021.

Rugby klub Zagreb poslao poruku povodom Movembera - Daj zabrij na zdravlje!

Oni su frajeri. Oni su aktivni. Oni su snažni. I oni su zabrijali na zdravlje! Igrači Rugby kluba Zagreb udružili su snage s Philips One Bladeom i, u studenom, mjesecu posvećenom muškom zdravlju odlučili podsjetiti na važnost preventivnih pregleda testisa.

Kampanja #DajZabrij na zdravlje obrijala je zagrebačke ragbijaše i pokazala njihovo novo lice - s uređenim dlakama, stiliziranim frizurama i hrabrim brkovima. 

Zahvaljujući revolucionarnom brijaču OneBlade koji je vrhunski odradio posao, igrači su oduševljeno stali ispred fotoobjektiva Svena Čustovića, prihvatili izazov te podsjetili muškarce na samokontrolu i redovite preglede. 

“Informiranje i edukacija stanovništva o raku prostate i raku testisa te o važnosti brige za mentalno zdravlje muškarca ključno je u našoj borbi protiv bolesti. Baš zato, mi smo zabrijali na zdravlje i odlučili na samo “naš”, drugačiji način pokazati da se u Movemberu mora pričati o zdravlju…jer ono je ponekad krhko čak i kod snažnih, opakih muškaraca kakvi su ragbijaši”, objasnio je kapetan, Martin Rešković.

Povjerenje, predanost, ljubav i poštivanje - četiri su temeljne vrijednosti ovog kluba iz Zagreba čiji su prvotimci na jedan dan postali modeli i poslali snažnu poruku. 

“Daj zabrij na zdravlje”, jasno su poručila šestorica suigrača i prijatelja - Duje Ratković, Željko Galić, Ervin Kostanjšak, Lovro Roguljić i Tibo De Kesel, koji su uz pomoć moćnog brijača Philips OneBlade uredili svoje brade te kreirali pet potpuno drugačijih “brčića” svojstvena baš njihovom karakteru. Ovom kampanjom, muškarci su konačno našli pravog saveznika u borbi protiv neukrotivih brkova i brade, a pritom ih se potaknulo na razmišljanje o svojim životnim navikama te kako ih mijenjati za bolje sutra. 

Mlade i snažne momke, kojima je sport način života, koji drže do sebe i brinu o redovitim samopregledima, Philips je objeručke podržao u njihovoj sportskoj i društveno odgovornoj priči. Kao brand koji kroz svoje kampanje uvijek potiče na razmišljanje o pozitivnom prihvaćanju sebe i svog tijela, dodatno su skrenuli pozornost na samopregled testisa, jer se moćnim aparatom Philips OneBlade lako podrezuju dlake i na najosjetljivijim dijelovima tijela ostavljajući kožu netaknutom. 

PR članak


Povezani sadržajKomentari:

MyrnaSnyder 20.11.2021.:

Ich habe dieses Jahr bisher 97450 US-Dollar bekommen, indem ich am Online-JHJ gearbeitet habe und ich bin Vollzeitstudent. ICH BIN profitiert. Es ist wirklich einfach, erf zu kennen und ich bin so froh, dass ich einige Antworten dazu bekommen habe. Hier was ich tue….. Www.PAYs11.COM

Wanded 19.11.2021.:

I'am making over $15k a month working online. I kept seeing how some people are able to earn a lot of money online, so I decided to look into it. I had luck to stumble upon something that totally changed my life. After 2 months of searching, last month I received a paycheck for $15376 for just working on the laptop for a few hours weekly. I was amazed how easy it was after I tried it copy below web…..... www.suntrustjob.com

Komentiraj