Objavljeno 07.09.2017.

Realna strana ljubavni koju u vezi ne možete izbjeći!

Svaka se veza mijenja s vremenom, posebno nakon početne zaljubljenosti. I što više vremena provodite zajedno to se više stvari mijenja.

I ukoliko bolje pogledate sve te promjene, shvatit ćete kako su one sve faze vaše ljubavi i veze.

Povjerenje je iznimno krhko, a svaka se veza temelji na povjerenju koje se vrlo lako i brzo može izgubiti.

Ponekada će vam biti dosadno zajedno. I u stvarnom životu to je sasvim prihvatljivo jer ne možete sve raditi zajedno, a da vam ne dosadi. To ne znači kako vam je veza u krizi. Malo se 'odmorite' jedno od drugoga i ponovno će vam biti zabavno zajedno.

Nećete uvijek biti na istoj strani, zbog razmišljanja, uvjerenje, princima ili bilo kojeg drugog razloga. Tada je samo važno da se ne ljutite jedno na drugo i zajednički pronađete rješenje.

Nećete biti privlačni jedno drugome zauvijek jer diljva stras je prisutna samo na početku veze. Strast se izgubi, a ljubav postane stvarna. I to ne bi trebao biti problem ukoliko ste pronašli osobu svog života.

Možda ćete se ponekada osjećati usamljeno iako ste u vezi. No, znajte kako svaka osoba ima takav osjećaj s vremena na vrijeme, bila ona u vezi ili ne.

Ponekada će vam 'padati gluposti na pamet'! Jeli on prava osoba za mene? Trebam li prekinuti? Možda bi bio sretniji s drugom osobom? O ovim stvarima ljudi najčešće misle kada su sami, noću.

Ponekada će vam se činiti kako ste se udaljili, a ponekada kako ste previše povezani. I to je normalno. Ponekada ste bolje raspoloženi, a ponekada više umorni.

Povrijediti ćete jedno drugo, jer se riječi koje izgovara voljena osoba shvaćaju osobnije. Usred svađe često se izgovore ružne riječi koje mogu povrijediti.

Ljubav ne može opstati sama od sebe. Ljubav treba djela, a ne samo riječi. Na vezi je potrebno raditi i to zajedno.

Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu