Objavljeno 06.11.2018.

Ponesite glazbu sa sobom na trening i lakše ćete vježbati!

Slušalice u uši, omiljena pjesma na najjače i trening može početi! Vježbanje uz glazbu dodatno nas motivira. Stručnjaci su suglasni da glazba pomaže u postizanju boljih rezultata, potiče nas da budemo uporniji i izdržimo napor i bol.

Deezer, najpopularnija web usluga na svijetu za streaming glazbenih sadržaja dostupna je na Garmin uređajima: vívoactive 3 Music, Forerunner 645 Music i fēnix 5 Plus seriji. Dodajte svoje omiljene melodije svakom vježbanju ili aktivnosti i uživajte u neograničenom broju pjasama. To je jedina usluga za streaming glazbe s Flowom - intuitivnom, vlasničkom
tehnologijom koja miješa sve vaše stare hitove s novim preporukama u jednom promjenjivom streamu.

Prednosti korištenja aplikacije Deezer na Garminovim uređajima nosive tehnologije:
• Pohranite do 500 pjesama izravno na satu
• Sinkronizirajte svoje omiljene liste pjesama na svoj sat
• Dnevno osvježavanje pjesama s Deezer Flow-om
• Izaberite iz raznih popisa za reprodukciju

Garminovi korisnici u Europi također će uživati u dva mjeseca besplatnog korištenja Deezer Premium usluge na svim svojim uređajima. 

Deezer Premium prednosti uključuju:
• Poznata Deezerova funkcija Flow
• Pristup preko 53 milijuna pjesama, albuma i popisa pjesama
• Izradite vlastite popise za reprodukciju ili slušajte popise za reprodukciju koje su odabrali naši glazbeni urednici, koji obrađuju tisuće pjesama za svako raspoloženje ili žanr
• Istražite kanale za različite žanrove ili raspoloženja ili se uronite u podcaste i audioknjige
• Slušajte svoju glazbu na zahtjev, gdje i kada želite.
• Slušanje bez prekida i neograničeno preskakanje, tako da nikad nećete propustiti pjesmu.
• Slušanje izvan mreže. Samo preuzmite popise za reprodukciju i omiljene pjesme i slušajte
bez WiFi-a.

'Glazba može biti veliki motivator tijekom bilo kojeg treninga ili aktivnosti, a mi smo uzbuđeni pružiti našim klijentima mogućnost da slušaju svoje omiljene pjesme izravno s njihovog zapšća', rekao je Dan Bartel, Garmin potpredsjednik globalne prodaje.

'Glazbeni ukusi naših korisnika jednako su jedinstveni kao i njihovi osobni fitness ciljevi. Sve više i više ljudi želi kombinirati svoje vježbanje sa svojom glazbom. Ponosni smo što možemo ponuditi ljubiteljima fitnessa način postizanja njihovih osobnih dostignuća pomoću glazbe koju vole, kao i presonalizirani Deezer Flow', rekao je Riad Hawa, potpredsjednik za Hardversko partnerstvo za Deezer.

Flow je sva vaša omiljena glazba, pomiješana sa svježim preporukama i zaboravljenim pjesmama koje volite. Flow uči što vam se sviđa, a što ne i pušta beskonačan glazbeni tijek kreiran samo za vas. Sve što trebate učiniti je pritisnuti gumb. 

Korisnici Garmina sada mogu preuzeti aplikaciju Deezer u Garmin Connect IQ trgovini. Za više informacija kontaktirajte: pr@deezer.com i posjetite trgovinu Garmin IQ Connect.

PR članak

Povezani sadržajKomentiraj