Objavljeno 20.05.2019.

Otkrij što ti zapravo govori kada stavi ruku na tvoju nogu

Sigurno si već doživjela da tvoja jača polovica stavi svoju ruku na tvoju nogu. Osim tzv. znaka pažnja ova njegova gesta ima puno jače značenje.

Bilo da se nalazite u automobilu, u kinu ili pak gledate TV doma on napravi svaki puta jednak potez - stavi svoju ruku na tvoju nogu.

Postoji nešto bolje objašnjenje tog poteza od znaka pažnje, a ono je...


Osim što je gotovo sigurno kako tim potezom traži tjelesni kontakt s tobom, on to zapravo napravi jer ti time nesvjesno govori kako mu pripadaš ili pak kako se ne moraš bojati on je uvijek tu za tebe.

Kako smo do toga došli?


Provedeno je istraživanje na internetskoj stranici 'Quora' na kojoj su muškarci odgovarali upravo na pitanje što im to znači kako stave svoju ruku na njezinu nogu.

Osim saznanja da mu pripadaš moraš znati kako taj potez čine jedino muškarci koji su jako samouvjereni i sigurni u to što žele od tebe.

Foto: pinterest
M.D.

Povezani sadržajKomentari:

Donald Rodgers 24.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova.
Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: (joinilluminati66@gmail.com)
ili preko agenta whats-app kroz ovaj kontakt.
33751412396.

Gonzalez Andres 23.05.2019.:

Pozdrav,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom interventnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem ove e-pošte: gonzalezandresloan@gmail.com

Komentiraj