Objavljeno prije 5 dana

Obožavateljica Eminema ponosna vlasnica svjetskog rekorda za najviše tetovaža jednog glazbenika

35-godišnja Nikki Patterson postavila je novi Guinnessov rekord u najviše tetovaža pojedinog glazbenika nakon što je svoje tijelo ukrasila s 28 tetovaža svog omiljenog idola.

Nikki je svoju prvu tetovažu napravila s 18 godina, i bio je to smajlić, a od tada ih je napravila na desetak. Prije tri godine napravila je prvi portret Eminema, čiju glazbu obožava. Pjesmu 'Stan' je prvi put čula s 14 godina i oduševila se.


Danas je vlasnica ukupno 52 tetovaže, od toga je njih 28 nadahnuo Eminem - 16 čine portreti glazbenika.

Do 2017. godine Nikki je imala samo nekoliko manjih tetovaža stihova repera i diskretna slova 'E', a onda je upoznala tattoo majstora Davida Cordena, koji je tetovirao njezin prvi Eminemov portret i na kraju još 15.

Onda je došla na ideju da provjeri koliko Eminemovih tetovaža bi joj osiguralo Guinnessov rekord za osobu s najviše tetovaža jednog glazbenika. Unatoč tome što ima 28 tetovaža nadahnutih Eminemom na rukama, nogama, prsima i prstima, nakon rigoroznih provjere od strane Guinnessa - potvrđeno je da Nikki ima najviše tetovaža jednog glazbenika - njih 15, prema Guinnessovim pravilima.


Foto: instagram
A.Đ.H.

Povezani sadržajKomentari:

oliviia prije 3 dana:

Google paid for all online work from home from $ 16,000 to $ 32,000 a month. The younger brother was out of work for three months and a month ago her check was $ 32475, working at home for 4 hours a day, and earning could be even bigger….
So I started....... www.99trickss.com

Komentiraj
Popularno na blogu