Objavljeno 01.07.2021.

Novi modeli Nokia telefona dostupniji su i duže traju

Novi modeli Nokia telefona odgovaraju na pokušaje tvrtke da pametne telefone učini pristupačnijim i dugotrajnijim kako bi potaknuli korisnike da dulje zadrže svoj telefon. Uređaji prate globalno izvješće o trendovima koje otkriva da 76 posto želi telefone koji mogu izdržati duže vrijeme.

Ruben Lehmann, Potpredsjednik za Europu, HMD Global: 

„Uvijek osluškujemo što naši potrošači žele i što im se sviđa kod naših uređaja, ovi novi telefoni, prošli su ogromnu količinu testova izdržljivosti. Dakle, dok su u rukama naših obožavatelja, potpuno smo sigurni da im se može vjerovati da će godinama nesmetano raditi, bez obzira na cijenu.

Uz izdržljivi dizajn, kod pojedinih uređaja bit će uključeno prošireno jamstvo, sigurnost i ažuriranja OS-a kako bi se potrošače potaknulo da ih duže drže uz sebe."

Interakcija s telefonom

Prema istraživanju, toliko se oslanjamo na svoje telefone da ih dodirujemo u prosjeku 163 puta dnevno, provodeći 17 sati i 30 minuta tjedno gledajući u ekran - što je ekvivalent gledanju prve dvije sezone Igre prijestolja neprestano. 

Korištenje mobilnih telefona na globalnoj je razini poraslo za 84 posto tijekom posljednjih 10 godina, a 76 posto sada tvrdi da "voli" svoje telefone. Ova 'ljubav' učinila je to da mobiteli postanu središte svih dijelova našeg života - 57% koristi svoje telefone za kupovinu, 72 posto za nadzor svojih financija, dvoje od troje (61 posto) za kondiciju, treninge i praćenje, dok se 60% sada okreće svojem telefonu kako bi platili transakcije.

Pet načina kako koristimo telefone:
1. Pretražujemo internet
2. Pretražujemo društvene mreže
3. Slušamo glazbu
4. Igramo se
5. Dopisujemo se

Duže zadržavanje telefona

Kada je riječ o tome koliko dugo europljani zadržavaju telefone, u prosjeku čekamo dvije i pol godine prije nego što ih zamijenimo. Samo jedan od tri ispitanika čuva svoj telefon duže od tri godine (27 posto). Unatoč tome, tri četvrtine (76 posto) prizna da želi zadržati svoj telefon duže i (79 posto) ako bi uređaji s vremenom održavali performanse. Jedan od dva ispitanika (55 posto) zabrinuto je kako njihova stalna nadogradnja utječe na okoliš, a četvrtina (48 posto) zabrinuta zbog prekomjernog proizvedenog elektroničkog otpada.

Ruben Lehmann, potpredsjednik za Europu, HMD Global: 

“Razumijemo da se uz produženo jamstvo, mjesečno sigurnosno ažuriranje i tri godine nadogradnje OS-a može učiniti još mnogo toga za rješavanje problema e-otpada i održive potrošnje. Zbog toga neprestano radimo na razvoju naše ponude i nastavljamo nadograđivati ove početne korake.

Prema European Environmental Bureau, kada bi svi u Europi koristili svoje pametne telephone jednu godinu duže, do 2030 bismo mogli uštedjeti toliko ugljika kao da dva milijuna automobila sklonite s ceste." 

Naša tehnologija povjerenje

Povjerenje je važan čimbenik pri odabiru mobilnog partnera – 79 posto kaže da im je važno znati da je njihov telefon siguran. Više od polovice (57 posto) priznaje da je zabrinuto zbog prevara, a iznenađujućih 17 posto kaže da su već prevareni.

Unatoč tomu, 25 posto priznaje da će čekati barem dva tjedna da preuzmu sigurnosna ažuriranja, dok jedna od tri osobe (31 posto) ne zna ima li njihov telefon posljednja sigurnosna ažuriranja ili ne što ih ostavlja izloženima prevarama i hakerima. Više od 40 posto ne preuzima ažuriranja uopće jer vjeruje da to ništa ne vrijedi.

Pet razloga zbog kojih ljudi u Europi ne preuzimaju sigurnosna ažuriranja:
1. Misle da nema koristi (40 posto)
2. Brinu se da će im usporiti telefon (14 posto) 
3. Vjeruju da će ažuriranja učiniti telefon zastarjelim (11 posto) 
4. Zabrinuti su da će ažuriranja zauzeti previše prostora na telefonu (9 posto)
5. Vjeruju da će oštetiti telefon (4 posto)

PR članak


Povezani sadržajKomentari:

Make Money At Home 07.09.2021.:

PART TIME JOB FOR USA
Google pays for every Person every hour online working from home job. I have received $23K in This month easily and I earns every weeks $5K to 8$K on the internet. Every Person join this working easily by just just open This website and follow instructions,

Here’s what I do >>> WWW.Easy40.COM

Marija Magdalena 18.07.2021.:

Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com) {{}}}{{}}

AA 07.07.2021.:


I am making $89/hour telecommuting. I never imagined that it was honest to goodness yet my closest companion is acquiring $10 thousand a month by working on the web, that was truly shocking for me, she prescribed me to attempt it. simply give it a shot on the accompanying site Copy and paste Link ----->> www.Home.Works68.Com

Evie Lowe 04.07.2021.:

Moja zadnja plaća bila je 2500 dolara za rad 12 sati tjedno na mreži. Moja prijateljica sestara u prosjeku već 8 mjeseci radi mjesečno i radi oko 30 sati tjedno. Ne mogu vjerovati koliko je bilo lako nakon što sam ga isprobao. Potencijal s ovim je beskrajan.
To je ono što radim >>> Www.Webcash1.Com

EvieMorley 03.07.2021.:

Krajnjih mjesec dana zaradio sam 35000 američkih dolara radom putem interneta samo 5 do 8 sati na računaru i to je bilo tako glatko da se osobno nisam mogao prihvatiti kao istina prije rada na ovoj web stranici. ako i vi trebate zaraditi ovakav ogroman novac, dođite i budite dio nas. uradite ovu internet stranicu na mreži …………

Pogledajte .................... WWW.PAYBUZZ1.COM

Komentiraj