Objavljeno 04.11.2019.

Njegova je kći maltretirala djevojčicu, a ovo je on učinio!

Kada roditelj sazna kako mu je dijete žrtva maltretiranja to je poput 'zabadanja noža u srca', a kada sazna kako je njegovo dijete to koje maltretira nekoga, to je posve druga situacija.

Otac Randy Smalls je saznao kako se njegova kći ismijavala djevojci koja ide s njom u školu i odlučio ju je naučiti lekciju te se nekako iskupiti djevojci koju je maltretirala.

Njegova kći je učenica sedmog razreda i s još grupom učenika je ismijavala djevojku Ryan Reese zbog odjeće koju nosi i frizure koju ima. 

Kad je otac to saznao, shvatio je da mora nešto poduzeti. Njegova supruga je bila bliska s Ryaninom majkom, a djevojčice su zapravo danje rođakinje. Samo što nitko od roditelja nije bio upoznat s problemom kojeg djevojčice imaju u školi.

Roditelji su o problemu razgovarali, a Randy je došao na ideju kako da se iskupi Ryan, a svoju kći nauči važnom lekcijom. Sjetio se kako je nedavno obećao kći voditi u kupovinu jer je željela novu odjeću. Umjesto nje, odveo je Ryan u shopping i na nju potrošio novac koji je odvoji za kći.

'Smatram kako je to primjerena kazna za moju kći jer voli modu i ako se nekome ismijavala zbog odjeće, onda ću to što voli oduzeti od nje i dati nekom drugom', izjavio Randy.


Foto: facebook, pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj