Objavljeno 04.11.2019.

Njegova je kći maltretirala djevojčicu, a ovo je on učinio!

Kada roditelj sazna kako mu je dijete žrtva maltretiranja to je poput 'zabadanja noža u srca', a kada sazna kako je njegovo dijete to koje maltretira nekoga, to je posve druga situacija.

Otac Randy Smalls je saznao kako se njegova kći ismijavala djevojci koja ide s njom u školu i odlučio ju je naučiti lekciju te se nekako iskupiti djevojci koju je maltretirala.

Njegova kći je učenica sedmog razreda i s još grupom učenika je ismijavala djevojku Ryan Reese zbog odjeće koju nosi i frizure koju ima. 

Kad je otac to saznao, shvatio je da mora nešto poduzeti. Njegova supruga je bila bliska s Ryaninom majkom, a djevojčice su zapravo danje rođakinje. Samo što nitko od roditelja nije bio upoznat s problemom kojeg djevojčice imaju u školi.

Roditelji su o problemu razgovarali, a Randy je došao na ideju kako da se iskupi Ryan, a svoju kći nauči važnom lekcijom. Sjetio se kako je nedavno obećao kći voditi u kupovinu jer je željela novu odjeću. Umjesto nje, odveo je Ryan u shopping i na nju potrošio novac koji je odvoji za kći.

'Smatram kako je to primjerena kazna za moju kći jer voli modu i ako se nekome ismijavala zbog odjeće, onda ću to što voli oduzeti od nje i dati nekom drugom', izjavio Randy.


Foto: facebook, pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj